Άνω Λιόσια: Θρίλερ με τη σωρό απανθρακωμένου άνδρα - Στο τμήμα ο γιος του

Κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία λόγω έντονης δυσοσμίας
.
.
Eurokinissi

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης περιμένουν τα στελέχη της Ασφάλειας, προκειμένου να αντλήσουν ακριβή δεδομένα για τον θάνατο ενός 82χρονου άνδρα, η σωρός του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένη το βράδυ της Παρασκευής στην αυλή του σπιτιού του στα Άνω Λιόσια το βράδυ της Παρασκευής.

Λίγο πριν από τις δέκα κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία λόγω έντονης δυσοσμίας και, όταν οι πρώτοι ένστολοι έφθασαν στην οδό Αγαμέμνωνος, είδαν στην αυλή επάνω σε ένα στρώμα τη σωρό και δίπλα τον 59χρονο γιο του, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο πήγε και ιατροδικαστής, ο οποίος σε πρώτο χρόνο εκτίμησε ότι ο 82χρονος έχει φύγει από τη ζωή τουλάχιστον από το Πάσχα, χωρίς όμως να μπορεί να διαπιστώσει εάν η αιτία θανάτου του ήταν παθολογικό πρόβλημα ή εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 59χρονο γιο του θύματος για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρήκαν ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι, αλλά και για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος δεν είναι σε θέση να δώσει σαφείς απαντήσεις στους αστυνομικούς, λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Δημοφιλή