Ανοίγει και το MarBella Corfu στην Κέρκυρα

Μια ακόμα ξενοδοχειακή μονάδα ξεκινά τη λειτουργία της στις 4 Ιουλίου.
HuffPost Greece

Συνεργατικά γίνονται φέτος οι κινήσεις στον ελληνικό τουρισμό, καθώς η επικοινωνία των tour operators του εξωτερικού με τους Ελληνες ξενοδόχους, είναι τους στυλ «θα ανοίξετε για να βάλουμε πτήσεις;».

Ετσι λοιπόν, δεδομένης της προθυμίας πολλών ξενοδόχων να ανοίξουν και οι tour operators προγραμματίζουν πτήσεις προς την Ελλάδα, από την Ιη Ιουλίου που θα ανοίξουν τα περιφερειακά αεροδρόμια, καθώς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήδη λειτουργούν τα αεροδρόμια.

Στην Κέρκυρα, η οποία τα τελευταία χρόνια διάγει στιγμές από το ένδοξο παρελθόν της δεκαετίας του ’70, αλλά με σύγχρονες υποδομές σε ξενοδοχεία, ο ελληνικός όμιλος MarBella Collection, ανακοίνωσε ότι ανοίγει στις 4 Ιουλίου, τη μία από τις δύο της μονάδες και συγκεκριμένα το οικογενειακό ξενοδοχείο MarBella Corfu, το οποίο απέχει 30 λεπτά από το κέντρο της πόλης και το αεροδρόμιο.

Η δυναμικότητα του ξενοδοχείου ανέρχεται 388 δωμάτια και ανάλογα την πληρότητα θα εξαρτηθεί και ο αριθμός των εργαζομένων που θα απασχοληθεί, από τους 400 – 500 εργαζόμενους που έχει ο όμιλος, καθώς διαθέτει και το ξενοδοχείο MarBella Nido (αποκλειστικά για ενήλικες), για το οποίο δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα πότε θα λειτουργήσει.

Εξάλλου, ο όμιλος κατασκευάζει ένα ακόμη ξενοδοχείο, το MarBella Elix, κοντά στην Πάργα, το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει την άνοιξη του 2021.

Τώρα, το άνοιγμα του MarBella Corfu, συνοδεύεται από αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής, προσελκύοντας επισκέπτες που αναζητούν ασφαλείς, ποιοτικές διακοπές. Το νέο πρωτόκολλο «We Care», δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία με ειδικούς στους τομείς της υγείας, και της ασφάλειας, ακολουθώντας τις πιστοποιήσεις ISO 22000 & ISO 14001, ενώ παράλληλα υιοθετεί λεπτομερώς κάθε οδηγία των αρμόδιων αρχών και οργανισμών ανεβάζοντας τον πήχη, με πληθώρα συστάσεων για ακόμη περισσότερη ασφάλεια.

Έχουν προβλεφθεί λεπτομερή μέτρα για κάθε χώρο, με στόχο την αυξημένη καθαριότητα, διατήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και την ανέπαφη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Παράλληλα, το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί από πιστοποιημένο εξωτερικό οργανισμό στις πιο σύγχρονες μεθόδους πρόληψης και προστασίας COVID-19, την κατάλληλη χρήση εξοπλισμού ατομικής προστασίας, όπως και σε σχέδια δράσης και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ οι MarBella Collection Ambassadors θα είναι στη διάθεση των φιλοξενουμένων καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους για να μοιραστούν οποιουδήποτε είδους συμβουλές για θέματα υγείας και ασφάλειας, μαζί με μέτρα απολύμανσης και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Επίσης, όλο το προσωπικό έχει στη διάθεσή του και κάνει χρήση κατάλληλου εξοπλισμού ατομικής προστασίας, ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι και τα καταλύματα απολυμαίνονται τακτικά από εξειδικευμένη εταιρεία.

Κι ακόμη, οι ξενοδοχειακές υπηρεσίες και οι εμπειρίες των επισκεπτών έχουν προσαρμοστεί ώστε να επιτρέπουν μια ευχάριστη εμπειρία, η οποία συγχρόνως προστατεύει την υγεία όλων των επισκεπτών και του προσωπικού και την υγιεινή των χώρων.

Δημοφιλή