Άγιος Παντελεήμονας: Σύλληψη 35χρονου για τη δολοφονία της Άννας

Η τρανς γυναίκα από την Κούβα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα, πριν από δέκα ημέρες.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία της τρανς Κουβανής Άννας Ιβάνκοβα. Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία της τρανς Κουβανής Άννας Ιβάνκοβα. Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Eurokinissi

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 35χρονου από το Μπαγκλαντές, τον οποίο τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν ως τον δράστη της δολοφονίας της τρανς γυναίκας από την Κούβα, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα, πριν από δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστης και θύμα πάλεψαν μέσα στο υπερυψωμένο ισόγειο της οδού Φυλής, με αποτέλεσμα το κλιμάκιο της Σήμανσης να εντοπίσει πολλά δείγματα γενετικού υλικού του 35χρονου, ο οποίος –όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές- έχει ακόμα έντονα τα σημάδια της πάλης. Ο ίδιος, όμως, φέρεται όχι μόνο να αρνείται την εμπλοκή του, αλλά και να δηλώνει άγνοια για τον λόγο, για τον οποίο προχώρησαν στην προσαγωγή του.

Πηγές ενημέρωσης της HuffPost αναφέρουν ότι ο 35χρονος έχει καταγραφεί να μπαίνει στην πολυκατοικία της οδού Φυλής λίγο πριν από τη δολοφονία της Αννας, αλλά όχι και να βγαίνει από αυτή, κάτι που για τους ερευνητές της Ασφάλειας δείχνει ότι μετά τη δολοφονία έφυγε από το παράθυρο του διαμερίσματος, σε μία προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών είχαν καταλήξει στον 35χρονο ως βασικό ύποπτο από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά εκείνος είχε φροντίσει να κρυφτεί και έτσι δεν τον είχαν εντοπίσει.

Από τη στιγμή που δεν έχουν την ομολογία του, όμως, περιμένουν τα τελευταία αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ώστε να ολοκληρώσουν τη δικογραφία και να τον οδηγήσουν στον Εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει για την περεταίρω ποινική μεταχείρισή του.

Δημοφιλή