ΔΙΕΘΝΕΣ
13/09/2018 13:39 EEST

Αγόρι έπεσε με το κεφάλι σε σούβλα και έζησε από θαύμα

YouTube

Ένα 10χρονο αγόρι στο Μιζούρι των ΗΠΑ έζησε εκ θαύματος, όταν η πτώση από δεντρόσπιτο είχε ως αποτέλεσμα να τρυπηθεί με σούβλα στο πρόσωπο, η οποία κατά τύχη δεν διαπέρασε ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με το BBC, το ατυχές συμβάν συνέβη το Σάββατο, όταν ο μικρός Χαβιέρ Κάνιγκαμ έπαιζε στο δεντρόσπιτό του και κάποια στιγμή του επιτέθηκαν σφήκες. Εκείνος τρόμαξε και έπεσε πάνω σε μια 30 εκ σούβλα την οποία είχαν τοποθετήσει όρθια δίπλα στο δέντρο νωρίτερα με τους φίλους του και διαπέρασε το κρανίο του.

«Άκουσα ουρλιαχτά και μετά από λίγο τον είδα να μπαίνει μέσα στο σπίτι με αυτό το πράγμα να εξέχει από το πρόσωπό του», δήλωσε έντρομη η μητέρα του.

Ο 10χρονος μεταφέρθηκε απευθείας στο νοσοκομείο του Κάνσας και υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Ως εκ θαύματος η σούβλα είχε διαπεράσει το σαγόνι του χωρίς να τραυματίσει ούτε τα μάτια του, ούτε τη σπονδυλική του στήλη ή άλλα σημεία που θα μπορούσαν να έχουν αποτέλεσμα τον θάνατό το ή πολύ πιο σοβαρό τραυματισμό.

Ομάδα γιατρών του Πανεπιστημίου του Κάνσας κατάφερε να απομακρύνει με επιτυχία τη ράβδο, μετά από πολύωρη εγχείρηση.

«Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι 1 στο εκατομμύριο. Δεν μου έχει ξανά τύχει παρόμοιο περιστατικό χωρίς ο ασθενή να υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά », δήλωσε Ο Κότζι Έμπερσολ, νευροχειρούργος στο νοσοκομείο του Κάνσας.

Ο Χαβιέρ, αναρρώνει πλήρως από το περιστατικό ενώ η μόνη αλλαγή που θα παρατηρηθεί είναι στη φωνή του.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post