Άγριος καυγάς καθηγητή με μαθητή στις ΗΠΑ - Αντάλλαξαν μπουνιές

Άγριο περιστατικό βίας σημειώθηκε σε σχολείο του νοτιανατολικού Λος Άτζελες, όταν μαθητής πιάστηκε κυριολεκτικά στα χέρια με τον καθηγητή του. Οι σκηνές καταγράφηκαν σε βίντεο.

Σε σαλούν μετατράπηκε η σχολική αίθουσα με τον καθηγητή μουσικής Μάρστον Ράιλι, 64 ετών, να εμπλέκεται σε καυγά με 14χρονο μαθητή του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων μαθητών.

Ο καθηγητής, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, φαίνεται να ξεκίνησε πρώτος τον καβγά, ο οποίος ζήτησε από τον έφηβο να φύγει από την αίθουσα γιατί δεν φορούσε τη σχολική στολή του. Ο νεαρός αρνήθηκε να τον υπακούσει και τα αίματα άναψαν με τον 14χρονο να εξαπολύει ρατσιστική επίθεση στον Riley, λόγω της αφροαμερικανικής καταγωγής τους.

Ο 14χρονος μαθητής έπεσε στο έδαφος και τυλίχτηκε γύρω από τα πόδια του 64χρονου, ο οποίος δεν σταμάτησε να τον χτυπά μανιωδώς, μέχρι που τους χώρισε μια σχολική φύλακας.

Ο μαθητής εισήχθη στο νοσοκομεία, αλλά έλαβε εξιτήριο. Ο καθηγητής συνελήφθη με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου. Αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση.