Δανία: Πολιτικός διαφημίζει την υποψηφιότητά του στο Pornhub

«Πρέπει να βρίσκεσαι εκεί που είναι οι ψηφοφόροι σου» λέει ο ίδιος.
Facebook/Joachim B. Olsen

Ενα - αν μη τι άλλο - πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε για να προσελκύσει περισσότερους ψηφοφόρους ένας πολιτικός στη Δανία, ο οποίος διαφημίζει την υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές στον δημοφιλή ιστότοπο πορνογραφικού περιεχομένου Pornhub.

Το μπάνερ τον δείχνει τον Γιόακιμ Ολσεν ντυμένο με ένα κοστούμι και κάτω από την εικόνα του υπάρχει η λεζάντα «Οταν τελειώσεις με το ******, ψήφισε τον Γιόκε». Το «Γιόκε» είναι ένα ψευδώνυμο για τον Γιόακιμ.

Ο ίδιος παραδέχθηκε, μέσω Facebook πως δεν έχει πέσει θύμα χάκερ αλλά ήταν δική του ιδέα. «Ναι, είμαι εγώ στο Pornhub» έγραψε στη σελίδα του.

Ο 41χρονος, πρώην αργυρός Ολυμπιονίκης στη σφαιροβολία, είναι μέλος της κεντροδεξιάς Φιλελεύθερης Συμμαχίας από το 2011.

Σε απάντηση ενός χρήστη του Twitter, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πήρε περισσότερη προσοχή από τον Ράσμους Πάλουνταν, ιδρυτή και ηγέτη του κόμματος κατά της μετανάστευσης «Σκληρή γραμμή», ο Ολσεν απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα όριο για το πόσο μακριά θα φτάσω για το έθνος. Αν χρειάζεται μια διαφήμιση στο pornhub για να κρατήσει τον Ράσμους Πάλουνταν μακριά από ξένα μέσα, θα το κάνω για την ομάδα».

Adam Davy - EMPICS via Getty Images

Ο ίδιος υπερασπίστηκε τη διαφήμιση σε συνέντευξη του στην κρατική ραδιοτηλεόραση. «Πρέπει να είσαι εκεί που είναι οι ψηφοφόροι», είπε.

Οι εθνικές εκλογές στη Δανία έχουν προγραμματιστεί για τις 5 Ιουνίου, οπότε ολοκληρώνεται η θητεία της παρούσας κυβέρνησης.

Πηγή: Skynews

Δημοφιλή