Δήμος Αθηναίων: Ο Δούκας δε διόρισε ποτέ τον υιό Παπανδρέου Διευθύνοντα Σύμβουλο

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο. Πώς σχολιάζει ο Γ. Παπανδρέου.
Εκδήλωση στη Πάτρα με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα. Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Εκδήλωση στη Πάτρα με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα. Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Eurokinissi

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση ότι ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας Παπανδρέου Τζούνιορ διορίστηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων διευθύνων σύμβουλος στον Εθνικό Κήπο, ο Χάρης Δούκας έδωσε τη δική του απάντηση στα επικριτικά δημοσιεύματα και τα αιχμηρά σχόλια που κατέκλυσαν τα social media.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

«Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δε διόρισε ποτέ Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο (υπερψήφισαν 39 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από 4 δημοτικές παρατάξεις, ενώ υπήρξαν 2 λευκά και μια μόνο αρνητική ψήφος).

Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, επομένως, είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου.

Όλοι ακόμη και τα απλά, άμισθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα αξιολογηθούν αυστηρά για το έργο τους.

Κανείς, όμως, δεν πρέπει να κρίνεται, εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του. Κανείς δεν επιτρέπεται να “δολοφονεί” χαρακτήρες».

Για το θέμα τοποθετήθηκε νωρίτερα και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σε εκδήλωση για την Μεταπολίτευση, λέγοντας ότι τον εξαγριώνει όταν γίνεται άδικη επίθεση σε μέλος της οικογένειάς του.

Δημοφιλή