ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

«Η Αθήνα και το Παρίσι συνεργάζονται. Οι αξίες της ειρήνης και της αδελφοσύνης είναι σήμερα πιο επίκαιρες από ποτέ» επισήμανε ο Δήμαρχος Αθηναίων.
Ο Δήμαρχος της Αθήνας συνεχάρει τον Ιμάμογλου για την επανεκλογή του λέγοντας «η συνεργασία μας θα είναι αγαστή, με γνώμονα τις κοινές μας αξίες»
Οι ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης με την Αθήνα, η ανταλλαγή επισκέψεων και πως συνδέονται με τις πολιτικές φιλοδοξίες του στην Τουρκία.
Οι 10 αποφασιστικής σημασίας παρεμβάσεις για την ανάταξη του έργου της «Διπλής Ανάπλασης»
Ομόφωνη απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, που συμπίπτει χρονικά με την πρόταση δυσπιστίας και την σκληρή πολιτική σύγκρουση.
Ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ μας άφησε να δούμε τα συναισθήματά του, σε έναν «ασυνήθιστο» γάμο στο δημαρχείο της Αθήνας. Είναι ένα θετικό παράδειγμα - για όσους θέλουν να το δουν.
Η Αλεξία Μπεζίκη παντρεύτηκε την σύντροφό της, Δανάη Δεληγεώργη στο Δημαρχείο Αθηνών. «Η μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου από το Euro 2004».
Ο Έλληνας συγγραφέας αλλά και ο Χάρης Δούκας, μίλησαν στο Associated Press για τον πρώτο γάμο ομόφυλων που έγινε στο Δημαρχείο Αθηνών.
«Η βέρα κι η καρδιά μου γράφουν τ’ όνομά σου», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Αύγουστος Κορτώ.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο. Πώς σχολιάζει ο Γ. Παπανδρέου.