ΔΙΕΘΝΕΣ
17/05/2015 11:27 EEST | Updated 17/05/2015 11:27 EEST

Κίνα: Γέννησε σε ίντερνετ καφέ και συνέχισε να παίζει βιντεοπαιχνίδια

JAY DIRECTO via Getty Images
Filipino youths sit in an Internet cafe in Manila on February 18, 2014. The Philippine Supreme Court ruled on February 18 that a controversial cybercrime law penalising online libel is constitutional, amid claims it is intended to curb Internet freedom in one of Asia's most freewheeling democracies. AFP PHOTO / Jay DIRECTO (Photo credit should read JAY DIRECTO/AFP/Getty Images)

Μια γυναίκα στην Κίνα γέννησε σε ίντερνετ καφέ και έπειτα συνέχισε να παίζει το διαδικτυακό παιχνίδι που είχε ξεκινήσει.

Η 24χρονη γυναίκα το είχε σκάσει από το σπίτι της έπειτα από έναν οικογενειακό καβγά. Την Δευτέρα περίμενε να έρθει ο σύντροφός της στο ίντερνετ καφέ που είχαν δώσει ραντεβού και ξεκίνησε να παίζει ένα παιχνίδι. Μετά από λίγη ώρα κάποιοι από τους θαμώνες άκουσαν κλάματα ενός μωρού και σοκαρισμένοι αντίκρισαν την νεαρή να έχει ξαπλώσει στο πάτωμα. Είχε μόλις φέρει στην ζωή ένα μωρό.

Σύμφωνα με την Mirror Online, η νεαρή όχι μόνο αρνήθηκε την βοήθεια που της προσέφεραν, αλλά συνέχισε το παιχνίδι που είχε ξεκινήσει πριν τη σταματήσουν οι πόνοι της γέννας. Τελικά, οι άλλοι θαμώνες τύλιξαν το μωρό με ένα ύφασμα και κάλεσαν ένα ασθενοφόρο.

Η 24χρονη μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου την παρέλαβαν οι γονείς και ο σύντροφός της.

Πηγή: The Mirror

Sponsored Post