ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/07/2019 00:05 EEST

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ο 27χρονος είχε επιτεθεί και σε μία Πολωνή

Η υπόθεση είχε χαρακτηριστεί τότε ως τροχαίο με εγκατάλειψη.

EUROKINISSI

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Χανίων έχει μπει καταγγελία Πολωνής, ότι άγνωστος της είχε επιτεθεί πριν από ενάμιση μήνα στον Κίσσαμο Χανίων.

Η υπόθεση είχε χαρακτηριστεί τότε ως τροχαίο με εγκατάλειψη. 

Τότε, η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι σε δρόμο όπου περπατούσε στον Κίσσαμο Χανίων οδηγός αυτοκινήτου την παρέσυρε. Εκείνη πετάχτηκε μέσα σε ένα χαντάκι και στη συνέχεια τρομαγμένη σηκώθηκε όρθια. Της είχε κάνει εντύπωση ότι ο οδηγός δεν έφυγε από το σημείο και άρχισε να την κοιτάει. Εκείνη άρχισε να απομακρύνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Μόνο όταν πέρασε από μπροστά ένα διερχόμενο αυτοκίνητο ο νεαρός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Τότε η γυναίκα είχε δηλώσει στις Αρχές το περιστατικό, το οποίο καταχωρήθηκε ως τροχαίο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το θυμήθηκαν μετά τη σύλληψη του 27χρονου και κάλεσαν σήμερα το μεσημέρι την Πολωνή για κατάθεση. Της έδειξαν τη φωτογραφία του αυτοκινήτου του 27χρονου και εκείνη το αναγνώρισε ως το όχημα που την χτύπησε στον Κίσσαμο.

Μετά τα νέα δεδομένα δεν αποκλείεται να σχηματιστεί συμπληρωματική δικογραφία για τον δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου.