Κρήτη: Το προφίλ του δράστη της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου

Τα ενδιαφέροντα και οι δραστηριότητες που προέβαλλε στα social media.
Cretapost

Έντονη ήταν η παρουσία στα social media του 27χρονου αγρότη που ομολόγησε τον φόνο της Αμερικανίδας βιολόγου Σουζάν Ίτον στην Κρήτη.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του cretapost.gr, προέβαλλε το προφίλ ενός δραστήριου, πολυπράγμονα, και αφοσιωμένου οικογενειάρχη, με εντυπωσιακά ενδιαφέροντα.

Reuters
Reuters
Reuters
Cretapost

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ψηφιακοί του φίλοι στο Facebook προσεγγίζουν τους 4.000 ενώ διατηρούσε και κανάλι στο YouTube, με πολλές αναρτήσεις και αρκετές προβολές. Ο ίδιος παρουσιαζόταν ως ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος που αγαπούσε τη φύση και τους κρυμμένους θησαυρούς της κρητικής υπαίθρου, τον αθλητισμό, τις πολεμικές τέχνες και την οικογένειά του.

Η παρουσία του στα social media περιλάμβανε σκηνές της καθημερινότητας με τη νεαρή σύζυγό του και τα δύο μωρά τους, εξορμήσεις στη φύση, διάφορες κατασκευές με tutorials τύπου «πώς να φτιάξεις ένα αλεξίπτωτο» και στιγμιότυπα από την αθλητική του δραστηριότητα και τις συναντήσεις του με διάσημους, ηθοποιούς, καλλιτέχνες.

Cretapost

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, περιέγραφε τον εαυτό του στα social media ως εξής: «Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τις ανατολικές πολεμικές τέχνες, Shao Lin Kung Fu! Αγαπώ αυτό που κάνω αλλά συγχρόνως φροντίζω μερικά από τα προστατευόμενα ήδη ζώων. Επίσης, ασχολούμαι με τον μοντελισμό. Όνειρό μου είναι να γίνω ένας μεγάλος μάχιμος μοναχός Σάο Λιν. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Επίσης κάνω και άλλες πολλές δουλειές. Όποιος – όποια ενδιαφέρεται μαθαίνει».

Reuters
Reuters
Cretapost

Η καταγωγή του είναι από την Κίσαμο, ωστόσο ήταν μόνιμος κάτοικος Μάλεμε, ενώ διατηρούσε περιουσία στην περιοχή του Ξαμουδοχωρίου Πλατανιά, όπου βρίσκεται το γερμανικό καταφύγιο μέσα στο οποίο βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου. Ήταν ένας από τους λίγους ντόπιους που γνώριζαν πάρα πολύ καλά την ευρύτερη περιοχή- μάλιστα είχε εξερευνήσει το 2016 το καταφύγιο, ανεβάζοντας την εμπειρία του στο YouTube.

Δημοφιλή