Δολοφονία στον Διόνυσο: "Με καταπίεζε στη συγκατοίκηση" υποστήριξε ο καθ΄ ομολογίαν δράστης

Τον σκότωσε με μαχαίρι κουζίνας, καθάρισε όπλο και σκηνή εγκλήματος, έβαλε την σορό στο κρεβάτι και την σκέπασε με σεντόνι. Έφυγε με προορισμό την Βουλγαρία. Αλλά δεν τα κατάφερε
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Jackyenjoyphotography via Getty Images

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε τις κινήσεις του στα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ο 26χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος ομολόγησε ότι με ένα μαχαίρι δολοφόνησε τον ομοεθνή γαμπρό του και συγκάτοικό του στο σπίτι της Λεωφόρου Ροδοπόλεως, στον Διόνυσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι διέπραξε το έγκλημα τη νύχτα τής Τρίτης, περίπου στις 11μμ, με ένα μαχαίρι κουζίνας και στη συνέχεια καθάρισε το όπλο και τη σκηνή του εγκλήματος, έβαλε το θύμα στο κρεβάτι και το σκέπασε με κουβέρτα και σεντόνι, προκειμένου να κερδίσει χρόνο ώστε να διαφύγει.
Στις 2:30 το μεσημέρι της Τετάρτης έφυγε με το δίκυκλό του από τον Διόνυσο και με τρένο έφθασε στη Θεσσαλονίκη, απ′ όπου είχε σκοπό να ταξιδέψει για τη Σόφια με λεωφορείο. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων και στην κατοχή του βρήκαν το εισιτήριό του για τη βουλγαρική πρωτεύουσα.
Οι ερευνητές της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρία, που εμπλέκουν τον 26χρονο, και, παρόλο που είχε κλείσει το κινητό τηλέφωνό του, μπόρεσαν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησε και να τον συλλάβουν στη Θεσσαλονίκη.
Τα στελέχη του ”Ανθρωποκτονιών” ρώτησαν τον 26χρονο ποιο ήταν το κίνητρό του, γιατί σκότωσε τον γαμπρό του, και εκείνος υποστήριξε ότι το θύμα τον καταπίεζε, του απαγόρευε να καπνίζει μέσα στο σπίτι, τον υποχρέωνε να αφήνει τα παπούτσια του στην αυλή και του ζητούσε να καθαρίζει τον χώρο.
Ο 26χρονος αναμένεται να δώσει απαντήσεις στον Ανακριτή.

Δημοφιλή