Δωμάτιο με θέα πάνω σε μια Porsche

Η νέα σκηνή οροφής για όσους αρέσκονται στην περιπέτεια
Για τους λάτρεις τις περιπέτειας.
Για τους λάτρεις τις περιπέτειας.
PORSCHE

Ανάλογες τέντες που διαθέτουν και κρεβάτι, επάνω σε βαν, έχουμε δει. Όμως τώρα, αυτό δεν αποτελεί προνόμιο των βαν μοντέλων, αλλά και των σπορ, καθώς η Porsche Tequipment δημιούργησε μια νέα σκηνή οροφής που ταιριάζει σε διάφορα μοντέλα της γερμανικής μάρκας.

Αυτός ο πρακτικός εξοπλισμός περιπέτειας μετατρέπει το σπορ αυτοκίνητο σε δωμάτιο ξενοδοχείου για τους λάτρεις της φύσης. Έχει μια αποκλειστική σκληρή θήκη, η οποία δημιουργήθηκε στο Κέντρο Ανάπτυξης Weissach και συν-σχεδιάστηκε από το Studio F.A. Porsche στο Zell am See. Η σχεδίαση σκληρού σκελετού μπορεί να εγκατασταθεί στα συστήματα μεταφοράς οροφής των 911, Macan, Cayenne, Panamera και Taycan – με και χωρίς ράγες οροφής.

Το εσωτερικό της σκηνής.
Το εσωτερικό της σκηνής.
PORSCHE

Το δωμάτιο με θέα, διαθέτει δύο πλαϊνά παράθυρα και ένα παράθυρο οροφής στο βασικό εξοπλισμό. Η σκηνή είναι για δύο άτομα, για όλες τις εποχές και η τιμή της ανέρχεται σε 4.980 ευρώ.

Η επιφάνεια του δαπέδου έχει διαστάσεις 210 x 130 εκ., και φιλοξενεί ένα άνετο, υψηλής πυκνότητας στρώμα από πολυαφρό. Τα πλευρικά της σκηνής είναι κατασκευασμένα από μείγμα βαμβακιού. Με αδιάβροχα φερμουάρ και ξεχωριστό κάλυμμα βροχής για είσοδο, η σκηνή έχει σχεδιαστεί για δύσκολες συνθήκες.

Και τα δύο πλαϊνά παράθυρα μπορούν να ανοίξουν πλήρως για αερισμό. Ένας… εντομοφύλακας προσφέρει προστασία από τα κουνούπια και μια πρόσθετη λειτουργία συσκότισης βοηθά στο να κρατάτε έξω το φως.

Σκηνή για δύο άτομα και όλες τις εποχές.
Σκηνή για δύο άτομα και όλες τις εποχές.
PORSCHE

Η σκηνή οροφής Porsche μπορεί να στηθεί γρήγορα. Αφού ανοίξεις τους μεντεσέδες ασφαλείας, στη συνέχεια, σηκώνεις ελαφρά τη σκληρή θήκη και την ανοίγεις με τη βοήθεια δύο αμορτισέρ πίεσης αερίου. Στη συνέχεια, το δάπεδο σταθεροποιείται χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη τηλεσκοπική σκάλα και στο τέλος απλά στερεώνεις τη σκηνή και την τεντώνεις στους τέσσερις πόλους.

Η σκηνή ζυγίζει 56 κιλά, έχει μέγιστο φορτίο σε στάση περίπου 190 κιλά, αρκετά για δύο ενήλικες, σε οχήματα με ράγες οροφής ή περίπου 140 κιλά σε οχήματα χωρίς ράγες οροφής.

Δημοφιλή