Η αγνώριστη Ariana Grande στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

Και το μετατραυματικό στρες μετά την επίθεση στη Manchester Arena

Στο άκουσμα του ονόματος της Ariana Grande το πρώτο πράγμα που λογικά σκέφτεται κανείς είναι πολύ και «ψεύτικο» μαλλί, μια αλογοουρά όλο εξτένσιον, το σήμα κατατεθέν της.

Ωστόσο, η 24χρονη πλέον Ariana αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή και μάλιστα για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, στο τεύχος Ιουλίου. Πάνε τα εξτέ, πάει και η αλογοουρά, πάει μαζί και το γλυκό καστανό χρώμα στα μαλλιά της. Η νεαρή τραγουδίστρια εισέρχεται σε μία νέα εποχή με ξανθό μαλλί, φυσικό μακιγιάζ και...ψεύτικες φακίδες (για τις ανάγκες της φωτογράφισης).

Εκτός από αυτή τη θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση της Grande, τη φωτογράφισή της στο τεύχος Ιουλίου της βρετανικής Vogue συνοδεύει και μία συνέντευξη στην οποία μιλά ανοιχτά για το μετατραυματικό στρες που βιώνει έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση στη Manchester Arena στη διάρκεια της συναυλίας της, στις 22 Μαΐου 2017.

«Είναι δύσκολο να μιλάω γι′ αυτό, καθώς τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει σοβαρές, τεράστιες απώλειες. (...) Αλλά ναι, είναι αλήθεια. Το άγχος μου - θα μπορούσε κανείς να πει - πάσχει από αγχώδη διαταραχή. Πάντα είχα στρες αλλά ποτέ δε μίλησα ανοιχτά γι′ αυτό γιατί πίστευα ότι ο καθένας έχει, αλλά όταν έφτασα σπίτι από την περιοδεία ένιωσα όπως δεν έχω ξανανιώσει», ανέφερε μεταξύ άλλων.