Η Cher κατηγορείται ότι προσέλαβε άνδρες να απαγάγουν τον γιό της

Τέσσερις άνδρες τον άρπαξαν από δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του.
Frank Trapper via Getty Images

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Σερ (Cher) έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, καθώς κατηγορείται ότι προσέλαβε άνδρες για να απαγάγουν τον γιο της από ένα ξενοδοχείο όπου διέμενε με τη γυναίκα του πέρυσι.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν από τη σύζυγο του Ελάιτζα Μπλου Αλμαν, Μαριάντζελα Κινγκ, υποστηρίζουν ότι τέσσερις άνδρες τον «απομάκρυναν» από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη στην επέτειό τους τον Νοέμβριο του 2022, σύμφωνα με το BBC.

Το ζευγάρι φέρεται να βρισκόταν στο ξενοδοχείο προσπαθώντας να σώσει τον γάμο του μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου το 2021.

Σε δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν ως μέρος της διαδικασίας διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες, τα οποία πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα, η Κινγκ είπε ότι αυτή και ο Άλμαν είχαν περάσει 12 ημέρες στο ξενοδοχείο «δουλεύοντας πάνω στον γάμο μας».

Αλλά «αφού περάσαμε αυτές τις 12 μέρες μαζί στη Νέα Υόρκη, στις 30 Νοεμβρίου 2022, τη νύχτα της επετείου μας, τέσσερα άτομα ήρθαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας και απομάκρυναν [τον Αλμαν] από το δωμάτιό μας», κατέθεσε η ίδια.

«Μου είπε ένας από τους τέσσερις άνδρες που τον πήραν ότι προσλήφθηκαν από τη μητέρα», ισχυρίστηκε.

«Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω την ευημερία του συζύγου μου ή το πού βρίσκεται», είπε τον Δεκέμβριο, προσθέτοντας ότι «ανησυχεί πολύ για αυτόν».

Ο Αλμαν, 47 ετών, είναι γιος της Σερ και του πρώην συζύγου της, του αείμνηστου μουσικού της ροκ, Γκρεγκ Άλμαν .

(Με πληροφορίες από BBC)

Δημοφιλή