Η ειρωνική απάντηση της Μπρούκλιν Ντέκερ στα σχόλια για το σώμα της μετά τη γέννα

«Τα παιδιά "ρούφηξαν" το σώμα μου και θυμίζει "σάκο με κόκκαλα"», γράφει το μοντέλο.

Η Μπρούκλιν Ντέκερ δεν θέλει να απαντά ερωτήσεις όσον αφορά το σώμα της, ειδικά μετά τη γέννα των δυο παιδιών της. Ωστόσο, μετά τα πρόσφατα, χλευαστικά σχόλια από χρήστες του Τουίτερ, το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός, μίλησε δημόσια.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ντέκερ απάντησε σε χρήστη του Τουίτερ ο οποίος έγραψε ότι το σώμα της θυμίζει «σάκο με κόκκαλα» και αυτό επειδή έχασε κιλά. Επιπλέον, ο ίδιος χρήστης, του οποίου οι αναρτήσεις έχουν πλέον κληδωθεί, ανέφερε ότι το μοντέλο, 31 ετών, ήταν πολύ πιο όμορφο στην ταινία «Just Go With It», από το 2011. Η Ντέκερ δεν άντεξε και «έσπασε» τη σιωπή της.

«Για πολλοστή φορά και επειδή ο κόσμος σχολιάζει το σώμα μου (ή το ανύπαρκτο σώμα μου), τα παιδιά μου το ”ρούφηξαν” και άφησαν ένα σάκο με κόκκαλα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω», ήταν η ειρωνική απάντηση της Ντέκερ. «Μου λείπει και το στήθος μου και δεν ξέρω πως να το ονομάσω τώρα που έχει αλλάξει».

Το μοντέλο σχολίασε επίσης και το γεγονός ότι δεν έχει αντικαταστήσει τα παλιά της σουτιέν, παρόλο που δεν της κάνουν πια. «Το αστείο είναι ότι δεν έχω προλάβει ακόμα να αγοράσω νέα σουτιέν, οπότε τώρα μοιάζουν με άδεια όστρακα από την παλιά ζωή. Μια καθημερινή υπενθύμιση του πως ήταν πριν», απάντησε η Ντέκερ σε μια μητέρα με δυο παιδιά.

Οι θαυμαστές του μοντέλου έστειλαν αμέσως μηνύματα συμπαράστασης και κυρίως οι μητέρες που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση.

Η Ντέκερ έχει δυο παιδιά, τους Χανκ και Στίβι, 3 και 1 ετών αντίστοιχα με τον πρώην παίκτη του τένις, Άντι Ρόντικ.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.