Η Έμμα Στόουν φωτογραφίζεται για την Elle και δίνει συνέντευξη στην κολλητή της, Τζένιφερ Λόρενς

«Για την Έμμα Στόουν η φιλία σημαίνει σχεδόν τα πάντα. Γι′ αυτό και η σταρ ζήτησε να της πάρει τη συνέντευξη η επί μακρόν φίλη της, Τζένιφερ Λόρενς (η οποία την αποκαλεί με ολόκληρο όνομά της. δηλαδή «Έμιλυ»), για το περιοδικό Elle, το τεύχος Σεπτεμβρίου. Οι δυο τους συζήτησαν στη Νέα Υόρκη για το νέο project της Emma, τη ζωή της σε δημόσια θέα και το ότι γίνεται 30».

Με αυτό τον τρόπο, ο λογαριασμός του περιοδικού στο instagram ανακοινώνει την παρουσία της Έμμα Στόουν στο εξώφυλλο της Elle, ανακοίνωση που συνοδεύεται από μία εντυπωσιακή φωτογράφιση, στο φακό του Μπεν Χάσετ.

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on

Η Τζένιφερ Λόρενς γνωρίζει την Έμμα Στόουν πολύ καλά και πολλά χρόνια. Όμως, για χάρη της συνέντευξης, μπήκε στη διαδικασία να ρωτήσει τη φίλη της πράγματα όπως αν είναι ευαίσθητη, ενώ παρατηρεί ότι η Στόουν έχει μια ικανότητα να μετατρέπει το άγχος και τις επίπονες στιγμές της σε κάτι πιο δημιουργικό.

Το Νοέμβριο η Στόουν κλείνει τα 30 της έτη. Σκέφτεται να κάνει παιδιά; «Η αντίληψή μου για τα παιδιά έχει αλλάξει καθώς μεγαλώνω. Ως έφηβη, συνήθιζα να λέω ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ, ότι δεν θα κάνω παιδιά. Και τότε μεγάλωσα κι άρχισα να λέω ότι θέλω να παντρευτώ και θέλω να κάνω παιδιά», αναφέρει η ηθοποιός στη φίλη της, με τη Lawrence να συμπληρώνει ότι η Στόουν θα γίνει η καλύτερη μαμά.

Όταν θα έρθει αυτή η ώρα, μην περιμένετε να το δείτε παντού στα social media, καθώς η Στόουν, όπως και η Λόρενς, δεν έχει δικό της λογαριασμό σε instagram και twitter κι αυτό γιατί η ηθοποιός πιστεύει ότι τα social media δεν είναι κάτι καλό για την ίδια.

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο φίλες παίρνουν συνέντευξη η μία από την άλλη για χάρη κάποιου περιοδικού. Η πρώτη και πολύ πετυχημένη ήταν για το περιοδικό W όπου Στόουν και Λόρενς απαντούν μέχρι και σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις.