Η επίθεση στην Αιλις για την εμφάνισή της με «παχάκια» και το ξέσπασμα των φαν

Η 18χρονη δεν χρειάστηκε να σπεύσει να υπερασπιστεί την φωτογραφία της που την εμφάνιζε ατημέλητη και με παραπανίσια κιλά.
.
.

Μια διακριτική αλλά ισχυρή ανταπόκριση στο διαδικτυακό βιτριόλι που έριξε στην Μπίλι Αιλις άντρας, o οποίος σχολιάζοντας φωτογραφία της ατημέλητη και με στενό τοπ σε αντίθεση με τα φαρδιά ρούχα που μας έχει συνηθίσει να φοράει (κι ομολογουμένως δεν την κολάκευε καθόλου), ανέφερε ότι η 18χρονη Μπίλι Αιλις «σε 10 μήνες έχει δημιουργήσει σώμα μητέρας 35 χρονών» ξεσήκωσε η παραπάνω ανάρτηση.

«Το να κάνεις body shaming σε ένα 18χρονο κορίτσι θα πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι με τόοοοοση μεγάλη αυτοπεποίθηση και αντρισμό», ανέφερε κάποια φαν της Αιλις.

«Μισώ το Ιντερνετ τόσο πολύ, σταμάτα να κάνεις body shaming στην Μπίλι Αιλις... δείχνει υπέροχη...», ανέφερε κάποιος άλλος.

«Η Μπίλι ΄Αιλις είναι πανέμορφη! Παρακαλώ, μην της κάνετε body shame ή σε οποιονδήποτε άλλο. Το body shaming δεν είναι ”είδηση” ή ”κουτσομπολιό”, πονάει πολύ κι είναι απαράδεκτο». συμπλήρωσε μια ακόμη χρήστης.

Τα σχόλια φαν της Μπίλι Ελις στο Twitter
Τα σχόλια φαν της Μπίλι Ελις στο Twitter

Η τραγουδίστρια, ωστόσο, επέλεξε να ακολουθήσει μια διαφορετική οδό. Ανάρτησε ένα βίντεο της You Tuber Σίζι Ντούρου, στο οποίο εκείνη ανέφερε πόσο σημαντική είναι η ανάγκη να κάνουμε «κανονικοποιήσουμε» τα αληθινά σώματα, ενώ η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία της αισθησιακή με την λεζάντα: «θέλεις να πάμε πίσω στον χρόνο»;

View this post on Instagram

do you really wanna go back in time?

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on