Η φιλοζωία στην Ελλάδα αυξάνεται, το ίδιο και οι λύσεις για να φροντίζουμε καλύτερα τα κατοικίδια μας

Η φιλοζωία στην Ελλάδα αυξάνεται, το ίδιο και οι λύσεις για να φροντίζουμε καλύτερα τα κατοικίδια μας.
I Love Dogs

Η φιλοζωία αντιπροσωπεύει την ποιότητα και το επίπεδο του πολιτισμού μιας χώρας. Αν και η Ελλάδα δεν κατατάσσεται στις πρώτες χώρες που αναγνωρίζουν τα δικαιώματα των ζώων, τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των φιλόζωων έχει αυξηθεί. Οι νεότερες γενιές δείχνουν πιο ευαισθητοποιημένες σε θέματα που αφορούν τις υποχρεώσεις μας απέναντι στα κατοικίδια, ενώ ολοένα και περισσότεροι οργανισμοί και επιχειρήσεις αποσκοπούν στην καλύτερη φροντίδα τους. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι φιλόζωος δεν είναι αυτός που απλά αγαπά τα ζώα, αλλά κάποιος που σέβεται τη διαφορετική φύση τους κι αναγνωρίζοντας τις ανάγκες τους, τα φροντίζει ανάλογα.

Το παράδειγμα δίνει ο κύριος Κωνστανταράκης, ένας άνθρωπος που μεγάλωσε με σκύλους και ξέρει ότι τα σκυλιά είναι σαν τα παιδιά. Οι σκύλοι έχουν απόλυτη ανάγκη από φροντίδα και αγάπη, είναι πιστοί φίλοι που αγαπούν ουσιαστικά. Η σύνδεση των σκύλων με τα αφεντικά τους είναι βαθιά, γι’ αυτό και οι πιο δύσκολες στιγμές είναι αυτές που αναγκάζονται να τους αποχωρίζονται για λίγο. Γι αυτές τις στιγμές ο κύριος Κωνστανταράκης δημιούργησε ένα πρότυπο ξενοδοχείο σκύλων, μέσα σε 10 στρέμματα καταπράσινου κήπου στους πρόποδες της Πάρνηθας.

I Love Dogs

Το I Love Dogs είναι ένα μέρος φιλοξενίας σκύλων αλλιώτικο από τα άλλα…

Oι ξύλινες μονωμένες μονοκατοικίες με καναπέ, κρεβάτι και αυτόνομη θέρμανση. Οι ιδιωτικοί κήποι, με ξαπλώστρες παραλίας και ατομικές πισίνες. Το κοινόχρηστο playground και οι τρεις κοινόχρηστες πισίνες με jet, δημιουργήθηκαν για να κάνουν τους σκύλους να αισθάνονται καλύτερα κι από το σπίτι τους.

Στόχος του ιδιοκτήτη να δημιουργήσει ένα μέρος όπου όσο εμείς είμαστε μακριά οι σκύλοι μας θα κοινωνικοποιούνται, θα χαλαρώνουν, θα παίζουν και θα γυμνάζονται συντροφιά με τους φίλους τους.

Στο I Love Dogs οι σκύλοι περνούν τόσο καλά που στο τέλος δεν θέλουν να φύγουν, επιβεβαιώνει το ειδικά εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό του I Love Dogs που έχει μάθει στο check out να παρηγορεί όχι μόνο τους σκύλους που φεύγουν αλλά και τα αφεντικά που βλέπουν για πρώτη φορά το σκύλο τους να περνάει καλύτερα με άλλη παρέα!

Σε αυτό το πρότυπο ξενοδοχείο η φροντίδα που παρέχεται στους σκύλους είναι προσωπική, όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Κωνστανταράκης: «Στο I Love Dogs φροντίζουμε τους σκύλους σαν να είναι δικοί μας, άλλωστε και οι δικοί μου σκύλοι ζούνε εδώ».

I Love Dogs

Κτηνιατρική επίβλεψη σε 24ωρη βάση, εκπαίδευση κοινωνικοποίησης για τους πιο μοναχικούς χαρακτήρες και, φυσικά, σχολαστική καθαριότητα και καλλωπισμός είναι κάποιες από τις βασικές υπηρεσίες που απολαμβάνουν κατά τη διαμονή τους οι τετράποδοι φίλοι μας.

Στο I Love Dogs η λέξη φιλοζωία παίρνει την πραγματική της διάσταση, πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που βάζει σε προτεραιότητα τις ανάγκες των σκύλων και είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ιδιαίτερη φύση τους.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αυτό το ξενοδοχείο είναι κοινό μυστικό μεταξύ των φιλόζωων αλλά και των κατοικίδιών τους που δίνουν ραντεβού εκεί με την παρέα τους κάθε χρόνο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το ilovedogs.gr ή να επικοινωνήσετε στο 210 2433334 (09:00-13:00 & 17:00-19:00).