Η Κίρα Νάιτλι μόλις τα έβαλε με την Κέιτ Μίντλετον και δίχασε το twitter

Η Κίρα Νάιτλι εκτός από διάσημη ηθοποιός, είναι φεμινίστρια, βρετανίδα και μητέρα. Τα τρία τελευταία χαρακτηριστικά της είναι αυτά που της έδωσαν αφορμή για να επιτεθεί στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Αυτό που ενόχλησε την 33χρονη Νάιτλι, ήταν η άψογη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, της πριγκίπισσας Σάρλοτ. Η ηθοποιός θεωρεί ότι η εικόνα που προώθησε η δούκισσα ήταν μη ρεαλιστική, για μια γυναίκα που γέννησε επτά ώρες προτού ποζάρει, άψογα ντυμένη και φτιαγμένη, στους φωτογράφους που την περίμεναν έξω από το μαιευτήριο. Η σταρ είπε, σύμφωνα με την βρετανική express: «Λίγες ώρες αφότου γέννησε, ήταν στην τρίχα, φορούσε ψηλά τακούνια και ήταν βαμμένη... Το πρόσωπο που θέλει να δει ο κόσμος».

Η Νάιτλι, που έχει και η ίδια μια κόρη από τον γάμο της με τον Τζέις Ράιτον, συνέκρινε τη δική της εμπειρία: «Όταν γέννησε, ο κόλπος μου άνοιξε στα δύο. Τα μάτια μου είχαν βγει έξω. Ούρλιαζα. Θυμάμαι τον εμετό, τα αίματα, τα ράμματα».

Ωστόσο δεν συμφωνούν όλοι με την Κίρα και τις φεμινιστικές της απόψεις. Μια γυναίκα έγραψε στο twitter ότι η σταρ θα πρέπει να πάψει να ασχολείται με τη δούκισσα, μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετική από εκείνη. Μια άλλη πάλι υπερασπίστηκε την ηθοποιό, αναφέροντας ότι δεν πρόκειται περί προσωπικής επίθεσης στην Κέιτ Μίντλετον αλλά για κριτική απέναντι στη βρετανική βασιλική οικογένεια και την κοινωνία, καθώς δεν θέλουν να δουν το πραγματικό πρόσωπο μιας λεχώνας.

(Mε πληροφορίες από express.co.uk)