Η Μαντόνα «προσφέρει» στον Χάρι και την Μέγκαν το διαμέρισμα της στο Μανχάταν

«Το παλάτι του Μπάκινχαμ, δεν μπορεί να συγκριθεί με το Σέντραλ Πάρκ Γουέστ».
Jeenah Moon / Reuters

Η Μαντόνα εκτός από «Βασίλισα της Ποπ», είναι και μεσίτης ακινήτων, θα μπορούσε κανείς να πει, ύστερα από την πρόταση που έκανε στο πριγκιπικό ζεύγος του Σάσεξ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαντόνα, συστήνει στην Μέγκαν και τον Χάρι, να μην μετακομίσουν στον Καναδά, καθώς όπως η ίδια τονίζει, είναι βαρετά.

Αντίθετα τους προτείνει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, να επινοικιάσουν το πολυτελέστατο διαμέρισμα του διαθέτει στο Μανχάταν, με θέα το Σέντραλ Πάρκ.

«Μην πάτε στον Καναδά. Είναι πολύ βαρετά εκεί. Θα σας επινοικιάσω το διαμέρισμα μου στο Σέντραλ Παρκ Γουέστ. Είναι δύο δωματίων, με την καλύτερη θέα του Μανχάταν, απίστευτο μπαλκόνι. Το παλάτι του Μπάκινχαμ, δεν μπορεί να συγκριθεί με το Σέντραλ Πάρκ Γουέστ».

Βέβαια ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πως αντέδρασαν οι γείτονες της Μαντόνα, στην πρόταση της στον Δούκα και Δούκισσα του Σάσεξ, καθώς η παρουσία τους θα προκαλέσει την μαζική προσέλευση των παπαράτσι και όχι μόνο.

Και ενώ η Νέα Υόρκη είναι πάντα μια επιλογή για το ζευγάρι, φήμες θέλουν το ζευγάρι να κοιτάζει για σπίτι στο Λος Άντζελες για το καλοκαίρι.

Πηγή: HuffPost US