ΔΙΕΘΝΕΣ
23/07/2020 10:46 EEST

Η Ντέμι Λοβάτο αρραβωνιάστηκε - Το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της χάρισε ο Μαξ Ιριχ

Η ανάρτηση στο Instagram και η συγκινητική λεζάντα.

Danny Moloshok / Reuters
Η Ντέμι Λοβάτο αρραβωνιάστηκε - Το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της χάρισε ο Μαξ Ιριχ

Η Ντέμι Λοβάτο ανακοίνωσε τον αρραβώνα με τον σύντροφό της, ηθοποιό και τραγουδιστή, Μαξ Ιριχ. Η δημοφιλής τραγουδίστρια κοινοποίησε τα ευχάριστα νέα στον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ο Ιριχ της δίνει το διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Η Λοβάτο γράφει στην λεζάντα: «Οταν ήμουν κοριτσάκι, ο βιολογικός μου πατέρας πάντα με αποκαλούσε την ”μικρή σύντροφό” του - φράση που ίσως να ακουγόταν περίεργη χωρίς την νότια καουμπόϊκη προφορά του. Για μένα, είχε μια λογική. Μέχρι σήμερα αυτή η λέξη έχει πάλι λογική, όμως σήμερα θα γίνω και επίσημα η σύντροφος κάποιου άλλου. Μαξ, ήξερα ότι σε αγάπησα από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα. Ηταν κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω σε κανέναν που δεν το έχει ζήσει από πρώτο χέρι, όμως ευτυχώς το έζησες κι εσύ. Ποτέ δεν αισθάνθηκα τόσο αγαπητή από κάποιον στην ζωή μου (πέρα από τους γονείς μου). Ποτέ δεν με πιέζεις να είμαι ο,τιδήποτε άλλο πέρα από τον εαυτό μου. Και με κάνεις να θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Είναι τιμή μου που δέχομαι το χέρι σου για να παντρευτούμε. Σε αγαπώ περισσότερο από ότι θα μπορούσε να εκφράσει μια λεζάντα αλλά είμαι ενθουσιασμένη να ξεκινήσω μια οικογένεια και ζωή μαζί σου. Σε αγαπώ για πάντα σύντροφέ μου. Μια πρόποση για το μέλλον μας».

Demi Lovato Instagram
Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Ντέμι Λοβάτο.

Ο Ιριχ και η Λοβάτο αποκάλυψαν την σχέση τους τον Μάϊο καθώς φιλήθηκαν στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του Τζάστιν Μπίμπερ και της Αριάνα Γκράντε, «Stuck With U». 

Πηγή: E! Online