Η Ρωσία ζητάει από τη Μαντόνα 1 εκατομμύριο δολάρια

Κι εκείνη δεν πλήρωσε ποτέ.
Η Ρωσία ζητάει από τη Μαντόνα 1 εκατομμύριο δολάρια
Η Ρωσία ζητάει από τη Μαντόνα 1 εκατομμύριο δολάρια
Jeff Kravitz/BBMA2016 via Getty Images

Η Μαντόνα δήλωσε ότι της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων από τη ρωσική κυβέρνηση, επειδή υποστήριξε δημόσια κατά την διάρκεια συναυλίας της στην Αγία Πετρούπολη, τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ.

Το 2012, η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε μια συγκινητική ομιλία κατά την διάρκεια συναυλίας στη Ρωσία - μέρος της περιοδείας της MDNA Tour, συγκρίνοντας τον αγώνα για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ με το κίνημα πολιτικών δικαιωμάτων της δεκαετίας του 1960. Οι αρχικές αναφορές εκείνης της χρονιάς έγραψαν ότι η τραγουδίστρια έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 17.000 δολαρίων για το περιστατικό, όμως οκτώ χρόνια μετά αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το ποσό ήταν πολύ μεγαλύτερο.

«Εβγαλα αυτό το λόγο σε συναυλία στην Αγία Πετρούπολη πριν από 8 χρόνια. Μου επιβλήθηκε πρόστιμο ενός εκατομμυρίου δολαρίων από την κυβέρνηση της Ρωσίας επειδή στήριξα την κοινότητα των γκέι. Δεν πλήρωσα ποτέ. #ελευθερίαλόγου, #δύναμηστουςανθρώπους», έγραψε η Μαντόνα στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στην ομιλία της είπε: «Είμαι εδώ για να πω ότι η κοινότητα των γκέι και οι ομοφυλόφιλοι εδώ και σε όλο τον κόσμο, έχουν τα ίδια δικαιώματα (όπως όλοι οι υπόλοιποι) τα ίδια δικαιώματα να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια, σεβασμό, ανεκτικότητα, συμπόνια και αγάπη». Η τραγουδίστρια στήριζε καθόλη την διάρκεια της καριέρας της, την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ.

Πηγή: ΝΜΕ

Πήγαινε στην αρχική σελίδα