Η πρώτη αντίδραση των γονιών του Άλκη Καμπανού στην εισαγγελική πρόταση για ενοχή των 12 κατηγορούμενων

Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με την αγόρευση των συνηγόρων πολιτικής αγωγής.
[357691] 41η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2021-2022 (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)
[357691] 41η ΓΙΟΡΤΗ ΠΣΑΠΠ / ΒΡΑΒΕΙΑ 2021-2022 (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)
Eurokinissi Sports

Τις ευχαριστίες προς την εισαγγελέα Κυριακή Κλιάμπα για την αγόρευση αλλά και την πρότασή της προς το δικαστήριο, εξέφρασαν οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας και την έξοδό τους από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σχολιάζοντας την εισαγγελική πρόταση, ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός δήλωσε: ««Καταρχάς, η δικαίωση θα έρθει μετά το δικαστήριο. Εδώ σήμερα, η εισαγγελέας ήταν καταιγιστική και συγκλονιστική. Έκανε το καθήκον της, άσκησε το λειτούργημά της όπως έπρεπε και γι’ αυτό θέλω να την ευχαριστήσω» τόνισε από την πλευρά του ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός.

«Ευτυχώς υπάρχουν φωτισμένοι εισαγγελείς, όπως η κα. Κλιάμπα, οι οποίοι ίσως κάποια στιγμή καταφέρουν να σταματήσουν την ατιμωρησία στην Ελλάδα. Όχι άλλη ατιμωρησία» σημείωσε η μητέρα του Άλκη, Μελίνα Κακουλίδου.

Συνέχεια δίκης με αγορεύσεις συνηγόρων

Η διαδικασία θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με την αγόρευση των συνηγόρων πολιτικής αγωγής. Στη συνέχεια θα λάβουν το λόγο οι συνήγοροι υπεράσπισης για να τοποθετηθούν επί του περιεχομένου της εισαγγελικής πρότασης, διαδικασία που αναμένεται να κρατήσει μέρες. Η δίκη εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούλιο με την εκφώνηση της ετυμηγορίας των δικαστών, ένα μήνα προτού ολοκληρωθεί το 18μηνο της προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, GR TIMES

Δημοφιλή