Η συγνώμη της Νίνας Κασιμάτη για το «Μπάτσοι-Γουρούνια-Δολοφόνοι»

Μετά την αντίδραση της ΝΔ αλλά και της Αστυνομίας.
Eurokinissi

Tην ανάρτησή της στην οποία συμπεριέλαβε το σύνθημα «Μπάτσοι-Γουρούνια-Δολοφόνοι» προσπάθησε να ανασκευάσει η βουλευτής Β′ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, μετά την επίθεση της ΝΔ και των συνδικαλιστών της Αστυνομίας, μέσα από νέα της δήλωση.

Η δήλωση της κυρίας Κασιμάτη έχει ως εξής:

«Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία. Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς.

Η ΝΔ σήμερα, το μόνο που επιδιώκει, είναι ένας υποκριτικός και χυδαίος αντιπερισπασμός για το φιάσκο του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, που κάνουν τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες αστυνομικές αυθαιρεσίες και στην «αναγκαστικότητα του ξύλου» μίας μειοψηφίας της ΕΛ.ΑΣ, εκθέτοντας δυστυχώς την μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών που επιτελούν, παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες, καθημερινά το έργο τους».

Υπενθυμίζεται πως η κ. Κασιμάτη σε δημόσιο σχόλιο της,κάτω από μία ανάρτηση στο Facebook για το λάθος της ΕΡΤ να αναφέρει τη Ντόρα Μπακογιάννη ως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχε γράψει: «Μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι».

«Η διεύρυνση γκαζώνει. Μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι», σχολίασε η βουλευτής, η οποία στη συνέχεια δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι «αστειευόταν».

Δημοφιλή