Η Σουν-Γι Πρεβίν «σπάει» τη σιωπή της για τη Φάροου: Η Μία με κακοποιούσε

Η σύζυγος του Γούντι Άλεν αποκαλύπτει τη σχέση της με τη Φάροου
Bruce Glikas via Getty Images

Η Σουν-Γι Πρεβίν, σύζυγος του Γούντι Άλεν, «έσπασε» τη σιωπή της και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σχέση της με τη σκηνοθέτη και πρώην σύζυγο του Άλεν, Μια Φάροου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Vulture, η Πρεβίν ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης στην κόρη της Φάροου, Ντίλαν, από τον Άλεν είναι ψευδείς και ότι η Φάροου κακοποίησε την Πρεβίν.

«Η Μια δεν ήταν καθόλου στοργική από την πρώτη στιγμή», δήλωσε η Πρεβίν για τη θετή μητέρα της. «Αυτό που συνέβη στον Γούντι είναι τόσο ενοχλητικό, τόσο άδικο. Η Μία εκμεταλλεύτηκε το κίνημα #MeToo και παρουσίασε την Ντίλαν ως θύμα. Και μια ολόκληρη γενιά ακούει γι’αυτό, ενώ δεν θα έπρεπε».

Επιπλέον, περιέγραψε το σπίτι των Φάροου-Πρεβίν ως... «εκρηκτικό». «Προσπάθησε να μου διδάξει την αλφάβητο, χρησιμοποιώντας ξύλινα τουβλάκια. Αν δεν τα έλεγα σωστά, μερικές φορές τα πετούσε πάνω μου ή κάτω στο πάτωμα. Ποιος μπορεί να μάθει υπό τέτοια πίεση;»

Η Πρεβίν αποκάλυψε ότι όντως έχει μια μορφή μαθησιακής δυσκολίας και έτσι η ορθογραφία γίνεται πιο δύσκολη. Η Φάροου έγραφε τις λέξεις στα χέρια της μικρής Πρεβίν για να τις θυμάται και κατά περιόδους τη σήκωνε και την γύριζε ανάποδα γιατί «πίστευε ότι το αίμα που θα κατέβει στο κεφάλι θα με κάνει πιο έξυπνη». Η Φάροου την χαστούκιζε και την χτυπούσε με τη βούρτσα των μαλλιών.

Πηγή της οικογένειας της Φάροου διέψευσε όλους τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης, παραμέλησης και διάκρισης ανάμεσα στα παιδιά.

Όσο για τη σχέση της με τον Άλεν, η Πρεβίν είπε ότι στην αρχή κανένας από τους δυο πίστεψε ότι μπορεί να διαρκέσει, όμως καθώς περνούσαν τα χρόνια, εξελίχθηκαν και ήρθαν πιο κοντά.

Όταν έμαθε η Φάροου για το ζευγάρι, η σχέση της με την Πρεβίν χειροτέρεψε. «Θυμάμαι την κλήση όταν εκείνη βρήκε τις φωτογραφίες. Σήκωσα το τηλέφωνο και η Μια είπε απλά: Σουν-Γι. Αυτό χρειαζόταν μόνο να πει, με αυτό το ανατριχιαστικό τόνο στη φωνή της. Ήξερα ότι η ζωή μου έχει τελειώσει και το κατάλαβα μόνο από τον τρόπο που είπε το όνομά μου. Όταν ήρθε στο σπίτι, με ρώτησε γι’αυτό και τότε-ένστικτο επιβίωσης-το αρνήθηκα. Και τότε μου είπε ότι έχει φωτογραφίες. Ήξερα έτσι ότι ήμουν παγιδευμένη. Φυσικά με χαστούκισε και μετά κάλεσε τους πάντες. Μετέφερε την είδηση σε όλους και ούρλιαζε στον Γούντι όταν εκείνος έφτασε στο σπίτι. Η Ντίλαν και ο Σάτσελ Ρόναν ήταν μικρά παιδιά, βρίσκονταν εκεί εκείνο το βράδυ και άκουσαν τη μητέρα τους να ουρλιάζει για πολλές ώρες».

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης, η Ντίλαν τουίταρε ένα κείμενο, στο οποίο υποστηρίζει ότι ο Άλεν την παρενόχλησε και η Μια είναι μια φανταστική μητέρα, γράφοντας «ντροπή» στο τέλος του μηνύματος.

Το ίδιο μήνυμα περνάει και ο δημοσιογράφος και γιος της Φάροου, Ρόναν, ο οποίος έχει γράψει πολλά άρθρα με θέμα το #MeToo. «Χρωστάω όσα είμαι στη μητέρα μου, τη Μια Φάροου. Είναι μια αφοσιωμένη μητέρα που πέρασε πολλά για την οικογένειά της , όλα για να δημιουργήσει ένα στοργικό σπίτι για εμάς. Αυτό όμως δεν σταμα΄τησε τον Γούντι Άλλεν και τους συμμάχους του από το να φτιάχνουν ιστορίες που επιτίθενται στη μητέρα μου και την κακολογούν και για την αληθινή ιστορία της αδερφής μου», γράφει ο Ρόναν.

Πηγή: Variety