Την «ευλογία» του Δαλάι Λάμα πήρε η εγκυμονούσα σύζυγος του Ρίτσαρντ Γκιρ

Την «ευλογία»του Δαλάι Λάμα πήρε η εγκυμονούσα σύζυγος του Ρίτσαρντ Γκιρ
instagram

Το νέο της εγκυμοσύνης επιβεβαίωσε η ίδια με ανάρτηση της στο Instagram: Η 35χρονη Αλεξάνδρα Σίλβα, σύζυγος του 69χρονου σταρ Ρίτσαρντ Γκιρ ανέβασε την Κυριακή φωτογραφία στην οποία το ζεύγος απεικονίζεται με τον Δαλάι Λάμα την ώρα που ο πνευματικός ηγέτης του Θιβέτ αγγίζει τη κοιλίτσα της μέλλουσας μαμάς δίνοντας την ευλογία του.

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, όπως έγραψε ωστόσο η Σίλβα στο post της «δεν μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε πριν το πούμε στον Δαλάι Λάμα».

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος έχει ασπαστεί τον βουδισμό, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα με πολιτικό γάμο τον περασμένο Απρίλιο.

Οι φήμες περί πιθανής εγκυμοσύνης είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από τον Αύγουστο. Τόσο ο Γκιρ, όσο και η Αλεξάνδρα έχουν παιδιά από προηγούμενους γάμους τους: Ο Γκιρ είναι πατέρας του 18χρονου Homer και η Σίλβα, μαμά του 6χρονου Albert, από τον γάμο της με τον Govind Friedland.

Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Ο «ιπτάμενος και τζέντλεμαν» είχε παντρευτεί το διάσημο τοπ μόντελ, Σίντι Κρόφορντ το 1991, αλλά ο γάμος κράτησε μόλις τέσσερα χρόνια και έληξε το 1995. Στη συνέχεια, το 2002, παντρεύτηκε την ηθοποιό Carey Lowell, με την οποία απέκτησαν ένα παιδί, χώρισαν το 2013 και πήραν οριστικά διαζύγιο το 2016.

Vincent West / Reuters

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Ισπανίδα Αλεξάνδρα Σίλβα γνωρίστηκαν το 2014 στο Πιζιτάνο και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.