Ευρωλίγκα: Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Το βραβείο του απονεμήθηκε από τη σύζυγο του αείμνηστου Ντούσαν Ιβκοβιτς.
Eurokinissi Sports

Υψιστη τιμή για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το Ελληνικό μπάσκετ, αφού ο προπονητής του Ολυμπιακού αναδείχτηκε ο καλύτερος προπονητής στην εφετινή Ευρωλίγκα.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τιμήθηκε σήμερα στην εκδήλωση απονομής των εφετινών βραβείων η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το βραβείο «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» όπως ονομάζεται, του απονεμήθηκε από τη Νένα Ιβκοβιτς, σύζυγο του Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες.

Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε: «Είναι μία αρκετά μεγάλη τιμή για εμένα, είναι οι καλύτεροι προπονητές που βρίσκονται εδώ και συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου για τη βοήθειά τους».

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως το βραβείο αυτό του δόθηκε μετά από σχετική ψηφοφορία στην οποία μετέχουν όλοι οι προπονητές των ομάδων της Ευρωλίγκα. Στην απάντησή του, είπε ότι αυτό το γεγονός είναι άλλο ένα στοιχείο ιδιαίτερα τιμητικό για τον ίδιο.