«Είμαι ο Ιησούς της Marvel»: Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν στο Deadpool & Wolverine

Το πρώτο τρέιλερ της τρίτης ταινίας με τον διάσημο αντι-ήρωα προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2024.

Σχεδόν έξι χρόνια μετά το τέλος των ταινιών της Fox «X-Men» και την εξαγορά της από τη Disney, ο Deadpool επιστρέφει στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Deadpool and Wolverine» με τον Ράιαν Ρέινολντς και τον Χιου Τζάκμαν προβλήθηκε την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στο Super Bowl 2024.

Το τρέιλερ ανοίγει με ένα πάρτι γενεθλίων για τον Γουέιντ Γουίλσον (AKA Deadpool) που διακόπτεται από πράκτορες του Time Variance Authority -τους διαχειριστές του πολυσύμπαντος που είδαμε τελευταία φορά στη δεύτερη σεζόν του «Loki»-, οι οποίοι τον πηγαίνουν με τη βία στο αρχηγείο και τον επιστρατεύουν σε μια αποστολή, δείχνοντας του εικόνες από την ιστορία της Marvel, μεταξύ άλλων των Captain America, Iron Man και Thor.

«Το μικρό σας Κινηματογραφικό Σύμπαν πρόκειται να αλλάξει για πάντα. Είμαι ο Μεσσίας. Είμαι ο Ιησούς της Marvel», λέει ο Deadpool.

Το πρόσωπο του Wolverine-Χιου Τζάκμαν δεν φαίνεται, αν και υπάρχει πλάνο που τον δείχνει από πίσω, ενώ στο τέλος του τρέιλερ εμφανίζεται η σκιά του.

Το Deadpool 3 σηματοδοτεί μια σειρά από πρωτιές για τη Marvel Studios. Θα είναι η πρώτη της ταινία με σήμανση R στις ΗΠΑ (έφηβοι κάτω των 17 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα για να την παρακολουθήσουν). Θα είναι επίσης η πρώτη της ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ένας χαρακτήρας που αρχικά εμφανίστηκε σε ταινίες της 20th Century Fox, του στούντιο που είχε τα δικαιώματα των X-Men και των Fantastic Four πριν την εξαγορά του από τη Disney το 2019.

Εκτός αυτού και μόλις με μια ταινία εφέτος στους κινηματογράφους, το Deadpool 3 είναι το μεγάλο στοίχημα της Marvel, ειδικά μετά τις περσινές απανωτές αποτυχίες στο box office, τόσο με το Ant-Man and the Wasp: Quantumania όσο και με το The Marvels.

Οι ταινίες Deadpool, που κυκλοφόρησαν το 2016 και το 2018, ήταν μεγάλες επιτυχίες για τη Fox και, παρά το γεγονός ότι είχαν πιο μικρά budget σε σύγκριση με άλλες ταινίες X-Men, έκαναν τις μεγαλύτερες εισπράξεις.

Τα γυρίσματα του «Deadpool 3» σταμάτησαν για τέσσερις μήνες λόγω της απεργίας του SAG-AFTRA, με αποτέλεσμα η έξοδος της ταινίας στις αίθουσες να μεταφερθεί από τις 3 Μαΐου στις 26 Ιουλίου.

Το πρώτο «Deadpool», ακολούθησε τον πιο αντισυμβατικό αντι-ήρωα της Marvel καθώς αναζητούσε εκδίκηση από τον Άγιαξ (Εντ Σκράιν), τον άνθρωπο που τον μετέτρεψε σε μεταλλαγμένο και τον άφησε παραμορφωμένο. Το δεύτερο μέρος επικεντρώθηκε στον Deadpool όταν οργάνωσε την ομάδα X-Force για να πολεμήσει τον Κέιμπλ, έναν σούπερ - στρατιώτη από το μέλλον που ταξιδεύει στον χρόνο (Τζος Μπρόλιν).

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σον Λέβι -μεγάλος φαν του «Star Wars»-, σκηνοθέτης των ταινιών «Free Guy» και «The Adam Project» με τον Ράιαν Ρέινολντς. Στο καστ επίσης, η Έμμα Κόριν και ο Μάθιου ΜακΦάντιεν.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

Δημοφιλή