Είναι αγαπητή σε όλους. Η Meghan Markle κέρδισε υποψηφιότητα για βραβείο Teen Choice στην κατηγορία «Σύμβολο του Στυλ»

Με το βασιλικό στυλ της η Meghan Markle, μέσα σε λιγότερο από οκτώ μήνες αφότου ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry, έγραψε ιστορία.

Η πρώην ηθοποιός, νυν σύζυγος του πρίγκιπα Harry, Δούκισσα του Σάσεξ και νέο μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας είναι υποψήφια για το βραβείο Teen Choice στην κατηγορία Σύμβολο του Στυλ (Choice Style Icon).

Τα Βραβεία Teen Choice απονέμονται σε ετήσια τελετή που διοργανώνεται και προβάλλεται από το καλωδιακό κανάλι Fox και αποτελούν αναγνώριση των μεγαλύτερων επιτευγμάτων στο χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της τηλεόρασης, της μόδας και άλλων, όπως ψηφίστηκαν από έφηβους θεατές ηλικίας 14 - 19 χρόνων.

Είναι η πρώτη φορά που μέλος της βασιλικής οικογένειας επιλέγεται για ένα βραβείο σε τελετή απονομής βραβείων στις ΗΠΑ που θεσμοθετήθηκαν το 1999.

Σε περίπτωση που η Markle κερδίσει, θα είναι επίσης η πρώτη - και συναρπαστική φορά που θα συμμετάσχει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας σε τελετή απονομής των βραβείων ή θα παραλάβει το βραβείο και θα μιλήσει μέσω βίντεο.

Συνυποψήφιοι της Markle στην ίδια κατηγορία είναι οι Blake Lively, Harry Styles, Chadwick Boseman, Zendaya και Migos.

Σε αντίθεση με άλλα βραβεία, τα Teen Choice Awards είναι ανοικτά για να ψηφίζει το κοινό.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου 2018.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)