Εκατομμυριούχος Ταϊλανδός δίνει ρευστό και επιχειρήσεις σε όποιον παντρευτεί την παρθένα κόρη του

Και δεν βάζει κανένα περιορισμό σε εθνικότητα, μόρφωση κλπ

Ο Ταϊλανδός εκατομμυριούχος, Άρnον Ρόντθονγκ είναι έτοιμος να δώσει σε όποιον παντρευτεί τη 26χρονη κόρη του, Καρνίτα, 315.000 δολάρια και να μεταβιβάσει την περιουσία της και το μερίδιό της στις οικογενειακές επιχειρήσεις στο όνομά του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σημειώνεται πως οι επιχειρήσεις του Ρόντθονγκ αξίζουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ καθώς ασχολείται κυρίως με την παραγωγή και διάθεση του σπάνιου φρούτου ντούριαν, το οποίο αν και εξαιρετικά δύσοσμο αποτελεί μεγάλη λιχουδιά στην Ασία.

Ο εκατομμυριούχος πατέρας είπε ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην εθνικότητα του υποψήφιου γαμπρού και ότι αναζητά κάποιον που θα εργάζεται σκληρά, που θα βοηθήσει ώστε να γίνει ευτυχισμένη η κόρη του, έναν άνθρωπο που θα αναλάβει την επιχείρησή του, θα διαφυλάξει και θα διασφαλίσει να συνεχιστεί το έργο του. Όπως είπε δεν τον ενδιαφέρει ο γαμπρός του να έχει πτυχίο ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό αλλά να είναι δουλευταράς.

Ο 58χρονος εκατομμυριούχος ανέλαβε να πάρει τη μοίρα της κόρης του στα χέρια του και ανέλαβε δράση για αυτό που πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον του μέλλοντός της αν και η ίδια δηλώνει πως θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά και να κάνει πλαστικές επεμβάσεις.