Έκλεψε άλογο και προσπάθησε να το κρύψει στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας (βίντεο)

Οι αστυνομικοί υπολόγισαν την τιμή του αλόγου σε περίπου 3.800 δολάρια.
pilesasmiles via Getty Images

Ποινή φυλάκισης από τρεις μήνες έως πέντε χρόνια αντιμετωπίζει ένας 19χρονος επειδή έκλεψε ένα άλογο και προσπάθησε να το κρύψει στο διαμέρισμά του στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που ζούσε.

Όταν οι αστυνομικοί στο Wejherowo της Πολωνίας έλαβαν κλήση έκτακτης ανάγκης για έναν άνδρα που προσπαθούσε να μεταφέρει ένα άλογο στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας, θεώρησαν ότι κάποιος τους έκανε φάρσα.

Ωστόσο, το άτομο στην άλλη άκρη της γραμμής δεν γελούσε. Επέμεναν ότι υπήρχε ένα μεγαλωμένο άλογο στη σκάλα του κτιρίου τους, αναφέρει το Oddity Central.

Η αστυνομία ήταν καχύποπτη ωστόσο έστειλε όργανα για να ερευνήσουν την καταγγελία. Υπήρχε πράγματι ένα άλογο μέσα στην πολυκατοικία. Επίσης άκουγαν έναν νεαρό άνδρα που μάλωνε με τους γείτονες του.

«Ένας νεαρός άνδρας προσπαθούσε να κρύψει μια φοράδα στο κλιμακοστάσιο μιας πολυκατοικίας», δήλωσε στο Radio Gdansk η Anetta Potrykus, εκπρόσωπος του Αρχηγείου της Περιφέρειας της Αστυνομίας στο Wejherowo.

Οι αστυνομικοί έμαθαν αργότερα ότι ο κάτοικος που προσπαθούσε να κρύψει το άλογο στο διαμέρισμά του στον τρίτο όροφο είχε κλέψει το ζώο.

Οι αστυνομικοί υπολόγισαν την τιμή του αλόγου σε περίπου 3.800 δολάρια.

Κατάφεραν να επιστρέψουν το ζώο στον ιδιοκτήτη σώο και αβλαβές.

Όσο για τον 19χρονο που προσπάθησε να κρύψει το κλεμμένο άλογο στο διαμέρισμά του, έχει κατηγορηθεί για κλοπή και κινδυνεύει να μείνει μέχρι και πέντε χρόνια πίσω από τα κάγκελα.

Δημοφιλή