Εκπτώσεις για τα μοντέλα SUV της Mazda

Μειώσεις τιμών στα CX-30, CX-5 και CX-60 με προνομιακά προγράμματα απόκτησης.
MAZDA
MAZDA
MAZDA

Στο φινάλε της χρονιάς, η Mazda προσφέρει τα CX-SUV μοντέλα της με ειδικά προγράμματα απόκτησης.

Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο CX-30 προσφέρεται με όφελος 1.000 ευρώ με ΦΠΑ ή με προνομιακό επιτόκιο 4,9%, το CX-5 με όφελος 1.000 και το CX-60 Pleug-in hybrid είναι διαθέσιμο με το πρόγραμμα Eco Deal.

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει μία ευέλικτη λύση για την απόκτηση ενός Mazda CX-60 Plug-in hybrid με μία από τις προνομιακές επιλογές: Προνομιακό επιτόκιο 3,9% ή αναβάθμιση εξοπλισμού αξίας 2.000 ευρώ με ΦΠΑ ή επιδότηση ανταλλαγής αξίας 2.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Και τα τρία μοντέλα , βασικό εξοπλισμό υπάρχει η αποκλειστική τεχνολογία ελέγχου G-Vectoring Plus, που χρησιμοποιεί την πέδηση για να πετύχει ακόμα περισσότερη ευστάθεια.

Επίσης, φέρουν i-Activsense, μια αποκλειστικότητα της Mazda με σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας που προειδοποιούν για κινδύνους και βοηθούν να αποφευχθούν συγκρούσεις ή να μειώσει τον αντίκτυπό τους. Το Cruising and Traffic Support, το 360° View Monitor με αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω και το Smart Brake Support είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που προσφέρονται σε όλα τα Mazda SUV.

Δημοφιλή