Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Οκτώ δώρα για την γυναίκα που εξουσιάζει την ζωή σας

Τα δώρα που θα λατρέψει μια στυλάτη business woman.
Valentine Gift Box
Valentine Gift Box

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και, όπως κάθε χρόνο, «στίβουμε» το μυαλό μας να σκεφτεί τι δώρο θα πάρουμε στην αγαπημένη/ αγαπημένο μας. Θέλουμε να είναι κάτι ιδιαίτερο (για να μην περάσει αδιάφορο), να ταιριάζει στην προσωπικότητα του ανθρώπου μας και βέβαια, να μην μοιάζει με το περσινό.

Επίσης, τα γλυκά και τα λουλούδια είναι πάντα καλοδεχούμενα, αλλά κάτι πιο χρηστικό δεν θα έβλαπτε.

Όπως είναι αυτονόητο, το δώρο μας θέλουμε να είναι οικονομικό, που σημαίνει μέσα στις δυνατότητες μας, αλλά όχι πάμφθηνο.

Ιδού μερικές ιδέες για την δυναμική, στυλάτη γυναίκα που δίνει σημασία στην καριέρα της και έχει την τάση να «εξουσιάζει» την ζωή σας.

.
.

Μια τσάντα με μεγάλη χωρητικότητα που μπορεί να παίρνει κάθε μέρα στην δουλειά. Είναι μαύρη και ταιριάζει με όλα και το δέρμα παραμένει «σύμβολο» του δυναμισμού. Δεν θα την αποχωρίζεται με τίποτα.

.
.

Κάθε business woman χρειάζεται ένα σημειωματάριο, καθώς το φορτωμένο πρόγραμμα της απαιτεί οργάνωση. Όχι, όμως, οποιοδήποτε σημειωματάριο. Το συγκεκριμένο είναι δερμάτινο, κόκκινο και μοναδικό (σαν την γυναίκας της ζωής σας).

.
.

Ενα ρολόι είναι απαραίτητο για να είναι πάντα στην ώρα της στα ραντεβού. Και ναι, υπάρχει το κινητό. Ένα ρολόι όμως (ειδικά σε χρυσό χρώμα) είναι το αξεσουάρ που ολοκληρώνει το look της καθημερινότητας. Και χρηστικό και στυλάτο.

.
.

Μετά από μια κουραστική μέρα είναι ό,τι καλύτερο. Αν λατρεύει τα μασάζ θα ενθουσιαστεί.

.
.

Ενα διακριτικό βραχιόλι που μπορεί να φορέσει απ′ το πρωί μέχρι το βράδυ, και να σας θυμάται. Η λάμψη του είναι όσο πρέπει για το γραφείο και το σχέδιο ταιριάζει σε κάθε χέρι.

.
.

Μια ολόχρυση γόβα - στιλέτο για τις βραδινές εμφανίσεις. Κάθε γυναίκα θα ενθουσιαζόταν, ειδικά αν θέλει πάντα να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος.

.
.

Ενα πολύ χρηστικό αντικείμενο για την καθημερινότητα. Αν είναι συνέχεια στους δρόμους εξαιτίας της δουλειάς, είναι ο ιδανικός -και οικολογικός- τρόπος να έχει μαζί της καφέ. Λόγω της ημέρας, προτιμήστε ένα τέτοιο σχέδιο (γεμάτο κόκκινα φιλιά).

.
.

Μια κουραστική μέρα έφτασε στο τέλος και το ζητούμενο είναι η χαλάρωση. Τα αρωματικά κεριά είναι αντι-στρες, κομψά, δημιουργούν ατμόσφαιρα και ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσει.