«Ήμουν σίγουρος ότι δεν ήταν όλα ρόδινα» - Τι είπε ο δημοσιογράφος του ντοκιμαντέρ για Μέγκαν και Χάρι

«Ήμουν σίγουρος ότι δεν ήταν όλα ρόδινα» - Τι είπε ο δημοσιογράφος του ντοκιμαντέρ για Μέγκαν και Χάρι
HuffPost AU 3rd Party

Οι απαντήσεις που έδωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στις ερωτήσεις του Τομ Μπράντμι από το ITV News, έχει προκαλέσει την δημοσίευση εκατοντάδων δημοσιευμάτων. Τώρα ο δημοσιογράφος μιλάει για την δική του πλευρά της ιστορίας πίσω από το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, στιγμιότυπα από το ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν: Ένα ταξίδι στην Αφρική» έχουν συζητηθεί από τα διεθνή μέσα κ καθώς το πριγκιπικό ζευγάρι μιλάει για πρώτη φορά για πολύ προσωπικά θέματα, όπως για την υποτιθέμενη διαμάχη μεταξύ των αδερφών και την πίεση που τους ασκείται από τον βρετανικό τύπο.

«Εξαρχής ήθελα να φτιάξω ένα ντοκιμαντέρ που θα ασχολείται με την δουλειά τους στην Αφρική και στη συνέχεια να βάλω και ένα κομμάτι που θα ασχολείται με την ζωή τους. Δεν είναι όλα ρόδινα όπως φαίνονται, αυτό είναι αλήθεια», δήλωσε ο Μπράντμι σε συνέντευξή του στο Good Morning America.

KGC-09/STAR MAX/IPx

«Τους μίλησα από την αρχή και τους είπα ότι ίσως τους κάνω κάποιες σκληρές ερωτήσεις, αλλά νομίζω ότι η πραγματικότητα που αντίκρισα ήταν αυτή ενός ζευγαριού που ήταν αρκετά επιβαρυμένο από την κριτική του κόσμου. Νομίζω όταν έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα όπως ψυχική υγεία και όλα, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις λέξεις που χρησιμοποιείς».

Ο δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος στο γάμο του ζευγαριού τον Μάιο του 2018 και εξήγησε πως το να ακολουθήσει τον Χάρι και την Μέγκαν στην Αφρική τον βοήθησε να καταλάβει πως τα κατάφερναν με όλες τις υποχρεώσεις τους.

SIPA USA/PA Images

«Τους είχα δει προφανώς και πριν ξεκινήσουμε για την Αφρική και είχαμε μια αρκετά μεγάλη συνομιλία. Κατάλαβα αρκετά πράγματα από αυτήν», συνεχίζει ο Μπράντλι.

«Μιλάω στον Χάρι σχετικά συχνά εδώ και χρόνια και ήξερα ότι τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα πίσω από τις κάμερες. Όταν πέρασα αρκετές μέρες μαζί τους άρχισα να καταλαβαίνω πραγματικά πως αισθάνεται και σε τι κατάσταση είναι ψυχολογικά».

Μετά το ταξίδι τους στην Αφρική και όλα όσα παρατήρησε συμβούλεψε το ζευγάρι να μιλήσει ανοιχτά για πως αισθάνεται και «ας γίνει ότι γίνει».

πηγή: eonline