ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/03/2019 12:48 EET | Updated 20/03/2019 12:50 EET

Ένταση και καταγγελίες από μέλη του ΠΑΜΕ στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΓΣΕΕ

Στο στόχαστρο ο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Huffpost GR

Ένταση, λογομαχίες και χειροδικίες το πρωί της Τετάρτης, στο κτίριο της ΓΣΕΕ στην Πατησίων, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Μέλη του ΠΑΜΕ ζητούσαν την απομάκρυνση προέδρου Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Δημήτρη Καραγεωργόπουλο καταγγέλλοντας εργοδοτικό συνδικαλισμό. 

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ αντέκρουσε τις κατηγορίες και ζήτησε να διεξαχθεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας, η θητεία της οποίας λήγει στο τέλος του μήνα.

Το νέο επεισόδιο έρχεται να δώσει συνέχεια στην κόντρα μεταξύ ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μετά και την ακύρωση του 37ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα.

 

Το ΠΑΜΕ μάλιστα «απάντησε» την Τρίτη στις καταγγελίες της ΓΣΕΕ που το εγκαλούσε για τα γεγονότα στην Πάτρα με ένα βίντεο διάρκειας 1,5 λεπτού. Σε αυτό βλέπουμε τις καταγγελίες του Γιάννη Παναγόπουλου και τους τρεις κριτές του τηλεοπτικού ριάλιτι «Mastersef» που στα μονταρισμένα πλάνα μοιάζουν να ακούν τον κ.Παναγόπουλο και να προβληματίζονται, να συγκινούνται η ακόμη και να δακρύζουν.

Στη συνέχεια ακολουθούν καταγγελίες σε βάρος της ΓΣΣΕ αλλά και ονομαστικά σε βάρος του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, προέδρου της ΟΙΥΕ και υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ, που σύμφωνα με το ΠΑΜΕ είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΑΕ. Επίσης, το ΠΑΜΕ καταγγέλλει περιπτώσεις που αφορούν σε διαδικασίες χωρίς αντιπρόσωπο, αύξηση ψήφων σε σωματείο χωρίς στοιχεία, εκπρόθεσμα στοιχεία, διπλοψηφίες, ανύπαρκτα Σωματία. 

eurokinissi/gsee
Huffpost GR
Huffpost GR
Huffpost GR