LIFE
15/03/2018 17:30 EET | Updated 15/03/2018 17:31 EET

Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν 2 ώρες για να φάνε σε αυτή την καντίνα

Edgar Su / Reuters

Εσείς θα περιμένατε δύο ώρες για να πάρετε ένα φαγητό στο χέρι; 

Αν ο σεφ που έφτιαχνε το φαγητό αυτό ήταν ο πρώτος μάγειρας street food που έχει κερδίσει αστέρι Michelin; 

Ο Hawker Chan, από τη Σιγκαπούρη, έχει γίνει γνωστός, αφενός για το αστέρι που έχει κερδίσει, αλλά και για τον μοναδικό τρόπο που φτιάχνει το κοτόπουλο σόγιας. Αυτό το πιάτο σερβίρει και στο Λονδίνο (King’s Cross) όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες. 

Όπως μεταδίδει το Business Insider, όσοι θέλουν να το δοκιμάσουν, θα πρέπει να περιμένουν ακόμη και δύο ώρες. Το πιάτο κοστίζει 6 λίρες, αλλά διατίθενται μόνο 200 μερίδες κάθε ημέρα. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε δηλαδή. 

Edgar Su / Reuters
Edgar Su / Reuters
ROSLAN RAHMAN via Getty Images

Sponsored Post