Εσείς, μπορείτε να αναγνωρίσετε το κορίτσι της φωτογραφίας;

Ή, όταν η εξέλιξη στα χρόνια σε κάνει διάσημη τραγουδίστρια

Μια από τις αγαπημένες ασχολίες των χρηστών του διαδικτύου είναι να ψάχνουν φωτογραφίες των celebrities από χρόνια πριν και να τους συγκρίνουν με το σήμερα, ανακαλύπτοντας συχνά και...μικροπαρεμβάσεις με τη βοήθεια γιατρού στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Όμως, το γεγονός είναι ένα: ο χρόνος περνάει για όλους, άλλοτε είναι αμείλικτος κι άλλοτε λειτουργεί σαν την καλή νεράιδα με το μαγικό ραβδί. Στην περίπτωση της Ariana Grande, έχει συμβεί ακριβώς αυτό. Η pop τραγουδίστρια επιδεικνύει μια θεαματική αλλαγή στα χρόνια που είναι στο προσκήνιο, αφού από έφηβο κορίτσι που νιώθει άβολα στα ψηλά τακούνια και στα στενά φορέματα έχει μετατραπεί σε μια όμορφη και συμβιβασμένη με την ηλικία της νέα γυναίκα.

Οι φωτογραφίες, εξάλλου, το αποδεικνύουν:

Η Ariana το 2008

Jim Spellman via Getty Images

H Ariana το 2011

Jon Kopaloff via Getty Images

Η Ariana το 2015

Gabriel Olsen via Getty Images

Και, φυσικά, η Ariana το 2018 στο πρόσφατο εξώφυλλό της για τη βρετανική Vogue όπου υιοθετεί ένα πιο γυναικείο αλλά και πιο φυσικό στυλ, με αλλαγή στο μαλλί και το μακιγιάζ

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η συνέχεια καθώς είναι πολύ νέα ακόμα κι έχει μέλλον μπροστά της, αλλά μέχρι στιγμής το πάει καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.