Έσπασαν πατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη επειδή τους ζήτησαν πιστοποιητικά

Πήγαν στο μαγαζί το πρωί της Κυριακής των Βαΐων μετά από διασκέδαση.
.
.
Voria.gr

Επεισόδιο σε πατσατζίδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής των Βαΐων, όταν δύο ζευγάρια πήγαν να φάνε μετά από διασκέδασή.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1,το συμβάν έλαβε χώρα κατά τις 9.30 το πρωί. Όταν τους ζητήθηκαν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης για τον κορονοϊό για να καθίσουν να φάνε, αντέδρασαν και αποχώρησαν, ωστόσο μετά επέστρεψαν και άρχισαν να αναποδογυρίζουν και να σπάνε τραπέζια, απειλώντας τους υπαλλήλους πως «είναι η τελευταία ημέρα τους».

«Μας ρώτησαν αν είναι υπό προστασία το μαγαζί και μας είπαν ότι θα το σπάσουν» είπε στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Όπως μετέδωσε το Voria.gr, οι γείτονες κάλεσαν άμεσα την ΕΛΑΣ, όμως τα άτομα είχαν προλάβει να φύγουν. Σήμερα ο ιδιοκτήτης αναμενόταν να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Δημήτρης Τσαρούχας, είπε στο Voria.gr πως τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να γίνονται από κανέναν ανεκτές. «Τα άτομα πίστευαν ότι θα περάσει ο νόμος τους. Μας ρώτησαν ακόμα για το αν το μαγαζί έχει προστασία και μας είπαν πως θα μας περιμένουν απέξω για να μας χτυπήσουν».

«Το πιο σημαντικό είναι σε πόσα καταστήματα κατάφεραν να μπουν χωρίς πιστοποιητικό εκείνο το βράδυ», καταλήγει.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα