Ηθοποιός του Χάρι Πότερ αποκαλύπτει ότι το νεογέννητό της νόσησε από κορονοϊό

«Για άλλη μια φορά είμαι με νοσοκόμους και γιατρούς», έγραψε η Τζέσι Κέιβ στο Instagram.

Η ηθοποιός του Χάρι Πότερ, Τζέσι Κέιβ ανακοίνωσε ότι το νεογέννητό της διαγνώστηκε θετικό στον Covid - 19, αλλά θα ήθελε τους θαυμαστές να γνωρίζουν ότι πάει καλά.

Καθώς το εθνικό lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει αρχίσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η 33 ετών μητέρα έγραψε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram ξεκινώντας την ενημέρωση σχετικά με την υγεία του γιου της, Εϊμπραχαμ «Μπαμ» Μπέντζμιν και λέγοντας καλά λόγια για όσους εργάζονται στο σύστημα υγείας.

«Παρακολούθησα τα νέα για το lockdown από ένα απομονωμένο δωμάτιο στο νοσοκομείο. Το καημένο το μωρό είναι θετικό στον κορονοϊό», ανέφερε. «Είναι Οκ και πάει καλά αλλά (ευτυχώς) οι νοσηλευτές είναι προσεκτικοί. Αυτό το στέλεχος είναι εξαιρετικά ισχυρό και μεταδοτικό, επομένως ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα προσέχουν τις επόμενες εβδομάδες».

Και συνέχισε: «Πραγματικά δεν ήθελα να επιστρέψω στο νοσοκομείο μετά από την τραυματική γέννα. Για μια φορά ακόμα βρίσκομαι με νοσοκόμες και γιατρούς».

Η Κέιβ έγραψε για την γέννηση του γιου της τον Οκτώβριο λέγοντας ότι ήταν «πολύ πιο ταπεινωτικό, τρομακτικό κι εκτός ελέγχου μου» σε σχέση με ό,τι βίωσε με τα άλλα δυο της παιδιά.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη νεογνική μονάδα, αλλά είναι ένα δυνατό αγόρι και είναι το ασφαλέστερο μέρος γι ’αυτόν τώρα», έγραψε ακόμα.

Η ηθοποιός που ενσάρκωσε την Λάβεντερ Μπράουν στο τελευταίο φιλμ της σειράς Χάρι Πότερ ανέφερε ότι το παιδί της είναι πιο δυνατό και μεγάλο αγόρι α[ ότι ήταν προηγουμένως στο νοσοκομείο. Ζητώντας να ευχηθούν στο μωρό της «γρήγορη ανάρρωση», ανέφερε: «Αγάπη και ευχές σε όλους».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: