Έξαλλος ο Νεϊμάρ, διέψευσε ότι πιάστηκε στα χέρια με τον Ντοναρούμα

«Το ρεπορτάζ είναι ένα ψέμα».
via Associated Press

Ο Νεϊμάρ διάβασε το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Marca» το οποίο ανέφερε ότι μετά το τέλος του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, ήρθαν στα χέρια με τον Ντοναρούμα και έγινε έξαλλος.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αυτό αναπαράχθηκε σε όλο τον κόσμο και έγινε ένα από τα πρώτα θέματα των αθλητικών ειδήσεων. Ο Βραζιλιάνος πέρασε στην αντεπίθεση και με ανάρτηση στο instaram δημοσιοποίησε τη συζήτησή που είχε με τον Τζίτζι Ντοναρούμα, μετά τη λήξη του αγώνα και τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ.

Στο διάλογο αυτό που μάλιστα έγινε μέσω Whats App, ο Ντοναρούμα είχε στείλει το ρεπορτάζ στον Βραζιλιάνο και του έγραψε: «Νέϊ, λυπάμαι για χθες, αυτά τα νέα είναι απαράδεκτα» και ο Νεϊμάρ απάντησε: «Φίλε μου αυτά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Είμαστε μία ομάδα και είμαστε μαζί σου. Είσαι ακόμα πολύ νέος και έχουμε πολλά να κατακτήσουμε. Το κεφάλι ψηλά και προχωράμε. Πολλές αγκαλιές».

Μετά τη δημοσιοποίηση του διαλόγου τους που προφανώς αναφερόταν στο λάθος που έκανε στο πρώτο γκολ της Ρεάλ, ο Νεϊμάρ έγραψε: «Μισώ να έρχομαι εδώ και να μιλάω για τα νέα. Αλλά το ρεπορτάζ είναι ένα ψέμα. Δεν υπήρχε τσακωμός στα αποδυτήρια. Ανίκανοι δημοσιογράφοι που θέλουν να κάνουν όνομα. Δοκιμάστε το επόμενο! Εντάξει;»

Δημοφιλή