Έξι αδέλφια γερουσιαστή συμμετέχουν σε πολιτικά σποτ εναντίον του

Έξι αδέλφια γερουσιαστή συμμετέχουν σε πολιτικά σποτ εναντίον του
Conor Ralph / Reuters

Λογικό είναι τα αδέλφια μια πολυμελούς οικογένειας να έρθουν σε ρήξη έστω μια φορά στη ζωή τους. Τι γίνεται, όμως, όταν ο ένας από τα εννιά παιδιά της οικογένειας Γκόσαρ κατεβαίνει να εκπροσωπήσει για πέμπτη φορά τη Γερουσία της Αριζόνα, αυτή τη φορά μάλιστα πλάι στον Τραμπ; Τα έξι από τα εννιά αδέλφια είχαν τη δική τους απάντηση σε όλο αυτό.

Ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Πολ Γκόσαρ θα κατέβει για πέμπτη φορά υποψήφιος στη Γερουσία της Αριζόνα, έχοντας στεφεί νικητής τις τέσσερις προηγούμενες φορές. Ωστόσο, σκληρότεροι κριτές της μέχρι τώρα πορείας του αποδείχτηκαν τα έξι από τα εννιά αδέλφια του, οι οποίοι όχι μόνο άσκησαν αιχμηρή κριτική εναντίον του, αλλά και πρωταγωνίστησαν σε τηλεοπτικό σποτ του αντίπαλιου υποψηφίου γερουσιαστή.

Τα όσα δηλώνουν στην κάμερα, σίγουρα βάζουν στον πάγο την οικογενειακή θαλπωρή:

«Ο Πολ Γκόσαρ δεν έχει στην καρδιά του το συμφέρον της πολιτείας» αναφέρουν τα έξι αδέλφια Γκόσαρ στο πρώτο διαφημιστικό σποτ. Με όλη τους την καρδιά αναφέρουν πως θα ρίξουν την ψήφο τους στον Ντέιβιντ Μπριλ, υποψήφιο με τους δημοκρατικούς.

Το χτύπημα κάτω από τη ζώνη ήρθε για τον Γκόσαρ και με ένα δεύτερο σποτ, καθώς τα αδέλφια-μια γροθιά ενάντια στον πολιτευόμενο αδελφό- δηλώνουν ευθέως ότι ο Πολ «ξεπούλησε τις αξίες που μοιραζόμασταν στο οικογενειακό τραπέζι».

Η αντίδραση του πικραμένου μέλους της οικογενείας ήταν άμεση με δυο απανωτές δηλώσεις του στο Τwitter.

«Tα έξι αδέλφια μου είναι ακροαριστεροί που μισούν τον πρόεδρο Τραμπ και βάζουν την πολτική πάνω από το αίμα. Ο Στάλιν θα ήταν περήφανος», αναφέρει στο πρώτο.

Επανήλθε λέγοντας ότι «δε μπορείς να διαλέξεις την οικογένειά σου. Όλοι έχουμε τρελούς συγγενείς και δεν μπορείς να διαλέξεις την οικογένεια σου. Θα τα πούμε στης μαμάς και του μπαμπά».

Το θρίλερ αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, όσο η εκλογική μονομαχία των δύο υποψηφίων θα φτάσει στο αποκορύφωμα, μέχρι και το Νοέμβριο.

Δημοφιλή