Εγκληματική ενέργεια βλέπει η αστυνομία για τον θάνατο της φοιτήτριας στη Ρόδο

Photography Aubrey Stoll via Getty Images

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, κυρίως του Λιμενικού, για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ε.Τ., από το Διδυμότειχο Έβρου. Η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε στην «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου, μία περιοχή που σύμφωνα τους γνωρίζοντες είναι απόλυτα ερημική το χειμώνα.

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή από άντρες του Λιμενικού Σώματος γυμνή, έχοντας μονάχα το στηθόδεσμό της, γι’ αυτό και ερευνάται ακόμη και το ενδεχόμενο της απόπειρας σεξουαλικής κακοποίησης. Η 21χρονη Ε.Τ. έφερε χτυπήματα σε όλο της το κορμί, τα οποία εξετάζει ο ιατροδικαστής καθώς ορισμένα είναι από τα βράχια στη θάλασσα. Η άτυχη κοπέλα σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, στη Ρόδο, ενώ είχε άριστες σχέσεις με την οικογένειά της, με την οποία ήταν ιδιαίτερα δεμένη και είχε τακτική επικοινωνία.

Ο πατέρας της είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και αντιδήμαρχος στο Διδυμότειχο, ενώ μόλις ενημερώθηκε για τη δολοφονία της κόρης του, έσπευσε στο νησί προκειμένου να αναγνωρίσει τη σορό του παιδιού του. Το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο, χρώματος μαύρο και κόκκινο που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού η άτυχη Ελένη, ήταν ένα από τα στοιχεία που επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι τις τελευταίες ώρες άτομο με τα αρχικά Γ.Π. (χωρίς κανένα άλλο στοιχείο ή φωτογραφία προφίλ) έχει μπει και γράφει υβριστικά σχόλια στο προφίλ της άτυχης κοπέλας στο Facebook, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς και φίλους.