Φιλανθρωπικό μπαζάρ για τoυς καλύτερούς μας φίλους στην πλατεία Αυδή

Από το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.gr. στις 10 κι 11 Δεκεμβρίου. Ας μην λείψει κανείς.
.
Alvaro Medina Jurado via Getty Images
.

«To 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς και για τα αδέσποτα, όμως πετύχαμε μαζί πολλά και πολύ σημαντικά. Ήταν η χρονιά που αναλάβαμε 25 ζώα από το κυνοκομείο της Σπάρτης, ενώ περισσότερα από 60 ζώα μπήκαν σε σπίτι, για πρώτη φορά, σε φιλοξενίες και υιοθεσίες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του stray.gr.

Το ετήσιο bazaar του συλλόγου αποτελεί κύρια και σημαντική πηγή χρηματοδότησης για τις δράσεις του – ενώ το 100% όλων των εσόδων του στηρίζουν τα ζώα. «Είναι και η μοναδική ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο που μας στηρίζει, τους υπέροχους ανθρώπους που έχουν υιοθετήσει από εμάς, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις, να δεχθούμε πολύτιμες προσθήκες στην ομάδα μας», αναφέρουν.

Το χριστουγεννιάτικο bazaar του συλλόγου φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, 10:00-22:00, στον πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ, στην καρδιά της Αθήνας, Κεραμεικού 46 και Μυλλέρου, στην όμορφη Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο.

Εκεί μπορούμε να βρούμε χειροποίητα προϊόντα όπως γούρια, κοσμήματα, δώρα και λιχουδιές, είδη για τα αγαπημένα μας κατοικίδια, βιβλία και φυσικά τα μοναδικά προϊόντα Stray - φούτερ και t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες και τσάντες.

«Σας περιμένουμε, με τους φίλους σας και τους σκύλους σας, για μια υπέροχη βόλτα στο κέντρο της πόλης, για να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας βοηθώντας τα αδέσποτα ζώα», καταλήγουν οι ίδιοι.