Φοιτητής ταξίδεψε μόνος υπερατλαντικό ταξίδι εννέα ωρών

Σε πρόσφατη πτήση της British Airways από την Μ. Βρετανία προς την Κεντρική Φλόριντα υπήρχε ένας μοναδικός επιβάτης
John Sibley via Reuters

Ήταν στις 9 Ιανουαρίου όταν ο πρωτοετής φοιτητής Κάι Φορσάιθ έκανε ένα υπερατλαντικό ταξίδι διάρκειας σχεδόν εννέα ωρών από την Μεγάλη Βρετανία προς την Κεντρική Φλόριντα.

Ο νεαρός επέστεφε στις ΗΠΑ μετά τις χειμερινές του διακοπές στην Ευρώπη και στην πτήση του ήταν ολομόναχος. Μιλώντας στο στο News 6 είπε: «δεν καταλάβαινα πραγματικά τι συνέβαινε», όταν ανακάλυψε ότι ήταν ο μόνος επιβάτης της πτήσης.

Ο Φορσάιθ είπε ότι οι αεροσυνοδοί του πρόσφεραν δωρεάν φαγητό και ποτά, αλλά δεν του επέτρεψαν να κάτσει στην πρώτη θέση, παρότι το αεροπλάνο ήταν εντελώς άδειο.

«Υποθέτω ότι δεν υπήρξαν επιβάτες λόγω του φόβου των ανθρώπων για ταξίδια εξαιτίας της πανδημία της COVID-19, ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο». είπε, όταν ρωτήθηκε γιατί η πτήση ήταν άδεια, λέγοντας στο News 6 ότι ήταν η μόνη ερώτηση που οι αεροσυνοδοί δεν του απάντησαν.

Ωστόσο, ο 19 ετών νεαρός είπε ότι η υπηρεσίες της αεροπορικής εταιρίας κατά τη διάρκεια της πτήση ήταν εξαιρετική και ότι περνούσε λίγο από τον χρόνο του επισκεπτόμενος τους αεροσυνοδούς.

«Πήγα στην κουζίνα για λίγο και τους ρωτούσα τι είναι όλα αυτά τα πράγματα στις αποθηκευτικές μονάδες», είπε στο κατάστημα. «Είχα όλες τις θέσεις στον κόσμο να διαλέξω για να πάρω τον δικό μου υπνάκο, κάτι που έκανα».

«Θα ήθελα απλώς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη British Airways που μου παρείχε αυτήν την πτήση», και πρόσθεσε: «Είχα το καλύτερο γεύμα.»