ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/12/2018 15:33 EET

Φωτογραφίες υπόπτων θα δει η Μαρία Κορινθίου - «Ήταν σκοτεινά, φορούσε σκούρα ρούχα»

Η ηθοποιός δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Τετάρτης

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες ημέρες η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, η οποία κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση στην είσοδο του σπιτιού της στο Παλαιό Ψυχικό.

Οι αστυνομικοί έχουν καλέσει την ηθοποιό, προκειμένου να τις δείξουν φωτογραφίες υπόπτων. Η Μαρία Κορινθίου έχει καταθέσει μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας στο Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού.

Και αυτό γιατί το βράδυ της Τετάρτης δέχθηκε επίθεση από άγνωστο, ο οποίος την έπιασε και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι. Έντρομη η ηθοποιός άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Τότε, ο άγνωστος την άφησε και άρχισε να τρέχει.

Σε κατάσταση σοκ η Μαρία Κορινθίου μετέβη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν. Από την περιγραφή προκύπτει ότι επρόκειτο για σεξουαλική επίθεση. Παρά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή ο δράστης δεν εντοπίστηκε. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η ηθοποιός ανέφερε ότι ήταν σκοτεινά και ότι δε μπόρεσε να συγκρατήσει με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του δράστη, ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα.