ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
06/09/2019 07:16 EEST

Get Involved: Αρχισαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το Γ' Συνέδριο Προσομοίωσης της ΕΚΤ

H διαδικασία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Η ελληνική think tank εταιρεία, Get Involved, ανακοινώνει επίσημα πως οι αιτήσεις συμμετοχής για το Γ’ Συνέδριο Προσομοίωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έχουν ανοίξει. 

Το Συνέδριο, που διοργανώνεται από την Get Involved, αποτελεί καινοτόμα εκπαιδευτική διαδικασία, που στηρίζεται στη βιωματική μάθηση και τη διεπιστημονικότητα, στην προσέγγιση των Σύγχρονων Οικονομικών. Αποτελεί την μοναδική στο είδος της διαδικασία σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο και αφορά φοιτητές όλων των Βαθμίδων. 

Ως Στρατηγικοί υποστηρικτές και συνεργάτες στο Συνέδριο στέκονται Η Τράπεζα της Ελλάδος, το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζική Διοικητικής, καθώς και σειρά προσωπικοτήτων που συνθέτουν το Advisory Board της Get Involved.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ερευνήσουν, να συζητήσουν και να αποκτήσουν γνώσεις πάνω σε ζητήματα που εξετάζει η ΕΚΤ και επηρεάζουν την Παγκόσμια Οικονομία.

 

Η ευκαιρία για συμμετοχή δίνεται σε κάθε φοιτητή που επιθυμεί να γίνει μέρος αυτής της εμπειρίας.

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και ακολουθείται αναλυτική
διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων. Με την υλοποίηση της αίτησης θα βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά στην Συνεδριακή Εμπειρία που προσφέρει η Get Involved.

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου


Ημερομηνίες & Τόπος Διεξαγωγής: 13 - 16 Δεκεμβρίου 2019, Αθήνα


Εγκαταστάσεις Διεξαγωγής: Τράπεζα της Ελλάδος, Αρσάκειο Μέγαρο

Link αιτήσεων εδώ 

Link πληροφοριών εδώ 

Επικοινωνία με τον φορέα εδώ