Μια γιαγιά στη Σερβία αποκτά εκατομμύρια θαυμαστές μαγειρεύοντας online

Έχει τρελάνει το Youtube με τις συνταγές της.

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στη Σερβία μια γιαγιά μαγείρισσα που κερδίζει εκατομμύρια, κάνοντας upload βίντεο με τις συνταγές της στο διαδίκτυο.

Η 69χρονη σεφ έχει αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές που την παρακολουθούν να ποστάρει online ό,τι μαγειρεύει, προκειμένου να πάρουν ιδέες και ταυτόχρονα να μάθουν τα μυστικά της κουζίνας.

Το κανάλι της Γιέλενα Πέτροβιτς, γνωστής και ως «γιαγιά Γιέλα», έχει περισσότερα από 50 εκατομμύρια views και πάνω από 150.000 συνδρομητές, που επισκέπτονται καθημερινά τη σελίδα της, αναζητώντας τις νέες συνταγές της με σπιτικό φαγητό.

Η 69χρονη έχει στο πλευρό της τον άνδρα της, Μίλαν, που βρίσκεται πίσω από την κάμερα και την βοηθάει με τα ψώνια για την εκτέλεση των συνταγών.

H «γιαγιά Γιέλα» έχει γίνει διάσημη μέσα από τα βιντεάκια της. Ξεκίνησε να τα ανεβάζει στο youtube πριν από μια 10ετία, χωρίς να έχει την παραμικρή γνώση γύρω από το διαδίκτυο.

«Δεν ήξερα ούτε πως να χρησιμοποιώ το ποντίκι του υπολογιστή» παραδέχεται η ίδια, όμως έμαθε πολλά ψάχνοντας στο Google.

Έκτοτε δημοσιεύει τα βίντεο με τη μαγειρική της σε καθημερινή βάση, αφού όσοι την παρακολουθούν της ζητούν να ανεβάζει συνεχώς κι άλλα...