ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/12/2018 11:45 EET

How to Video. Γίνε καλύτερος/η, σε λίγα λεπτά

How to Video. Γίνε καλύτερος/η, σε λίγα λεπτά

«Άνθρωπος είμαι, δεν τα ξέρω κι όλα». Μήπως στις μέρες μας αυτή η πρόταση ακούγεται κάπως παρωχημένη;

Η απάντηση είναι μάλλον κάπου στη μέση, αφού σήμερα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε αν δεν τα ξέρουμε όλα, είναι να μπούμε στο Internet.

Πόσες φορές έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να μην ξέρει κάτι και μέσα σε λίγα λεπτά, με τη βοήθεια του διαδικτύου, να έχει πλήρη εικόνα επί του θέματος; 

How to Video. Γίνε καλύτερος/η, σε λίγα λεπτά

Η μαγεία των how to videos είναι πως υπάρχουν για εμάς, πριν από εμάς. Με λίγη αναζήτηση τη στιγμή που θα το χρειαστούμε, μπορούμε να βρούμε και να μάθουμε, από το πώς θα φτιάξουμε μια συνταγή μέχρι πώς θα φτιάξουμε καλύτερους κώδικες επικοινωνίας με τους ανθρώπους γύρω μας. Τα how to videos, όμως, είναι κάτι παραπάνω από απλά βοηθήματα για να κάνουμε τη δουλειά μας πιο εύκολα. Είναι συμπυκνωμένη γνώση, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως εφόδιο για το μέλλον ή να μας εκπλήξει ευχάριστα, όταν μαθαίνουμε κάτι για το οποίο θα θέλαμε να είχαμε περισσότερες πληροφορίες από καιρό. Σήμερα λοιπόν, είναι μια καλή μέρα για λίγη παραπάνω γνώση. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασαν πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποια ιδιαίτερα how to videos, που μας δείχνουν ότι με λίγο κόπο και όρεξη μπορούμε να φτιάξουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε. Προτείνουμε να επισκεφτείτε τα προφίλ τους και να τα ανακαλύψετε. 

How to Video. Γίνε καλύτερος/η, σε λίγα λεπτά

Sponsored Post