ΔΙΕΘΝΕΣ
14/11/2019 21:00 EET | Updated 14/11/2019 21:06 EET

#IamRabiPirzada: Γυμνές ηθοποιοί στα social υπέρ τραγουδίστριας που έπεσε θύμα διαρροής φωτογραφιών

Η υπόθεση της Πακιστανής ποπ σταρ Ράμπι Πιρζάντα.

Pacific Press via Getty Images

Ο «θόρυβος» που προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υπόθεση της διαρροής γυμνών φωτογραφιών της Πακιστανής ποπ σταρ Ράμπι Πιρζάντα ενέπνευσε άλλες γυναίκες της βιομηχανίας της διασκέδασης να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους ανεβάζοντας δικές τους γυμνές φωτογραφίες στα social media.

Η Πιρζάντα είχε ανακοινώσει πως εγκαταλείπει τη show business μετά την κυκλοφορία προσωπικών φωτογραφιών και βίντεό της στο Ίντερνετ. Στο Πακιστάν ήταν πολλοί αυτοί που την κατηγόρησαν για απρέπεια, και η ίδια ζήτησε από την κυβέρνηση της χώρας να κατεβάσει τις εικόνες της από το Ίντερνετ.

 

 

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του RT, δεν έχει γίνει γνωστό πώς βγήκαν οι φωτογραφίες της στο Ίντερνετ: Κάποιοι λένε ότι ίσως να τις ανέβασε κάποιος πρώην της, αλλά άλλοι θεωρούν πως ίσως να υπάρχει πολιτικό κίνητρο πίσω από το περιστατικό, καθώς η Πιρζάντα είχε επανειλημμένα καταφερθεί εναντίον του Ινδού πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι για τις πολιτικές του όσον αφορά στο Κασμίρ. Μάλιστα, είχε βρεθεί στην επικαιρότητα για ένα βίντεο όπου εμφανιζόταν να απειλεί τον Ινδό πρωθυπουργό με φίδια και για μια εικόνα της με γιλέκο αυτοκτονίας (την οποία αργότερα κατέβασε από τους λογαριασμούς της στα social media).

Η ίδια εμφανίζεται να έχει κάνει στροφή προς τη θρησκεία μετά από αυτές τις εξελίξεις, με tweet που ζητά συγχώρεση από τον Αλλάχ και πακιστανικά ΜΜΕ να λένε ότι πραγματοποιεί θρησκευτικό προσκύνημα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αρκετές άλλες γυναίκες του χώρου έσπευσαν να εκφράσουν την υποστήριξή τους, με hashtags όπως #SupportRabiPirzada και #iamrabipirzada να συνοδεύουν γυμνές τους φωτογραφίες online. Μεταξύ αυτών η ηθοποιός Μαλίσα Χίνα Χαν, η Ισίκα Μπόρα, που αυτοπροσδιορίζεται ως «η μόνη αυθεντική πορνοστάρ της Ινδίας» και άλλες.